• Çar. Nis 24th, 2024

KÖPRÜDEN ATLAMAK İSTEYEN ADAMI ZORLA KURTARDILAR

ByHaber Merkezi

May 10, 2019

KÖPRÜDEN ATLAMAK İSTEYEN ADAMI ZORLA KURTARDILAR

Özcan Özbay

Geçtiğimiz gün Arnhem de yaşayan Ümit Şenyer işyerine giderken yolu üzerinde bulunan John Frost köprüsü üzerinde bir adamın köprüden atlamak istediğini ama iki polisin ona mani olmaya çalıştığını görünce hemen polislere yardım ederek intihar etmeye çalışan adamı korkuluklardan geri alarak polis otosuna bindirdiler.

Olayı anlatan Ümit Şenyer “Köprünün oraya geldiğimde bir erkek bir bayan polisin köprüde durduğunu ve çevredeki insanlarında o tarafa bakarak telefonları ile çekimler yaptığını gördüm. O raya yöneldiğimde bir adamın korkulukların yanında durduğunu gördüm. Muhtemelen her zamanolduğu gibi bir gözaltı işlemi sandım. Sonrasında polislerden biri ile göz temasım oldu ve polis bize yardım et dedi. O anda adamın intihar etmek istediğini anladım. Polisler adamla konuşuyor onu ikna etmeye çalışıyorlardı. Adam bir ara atlamaya hamle yapınca polisler adamı yakalayarak atlamasına mani olmaya çalıştılar, zorlandıklarını görünce bende motorumu bırakarak polislere yardım edip adamın atlamasına mani olmaya çalıştım. Adamı daha sonra polisler beraberlerinde polis buriosuna götürdüler.”dedi.

Daha sonra polisin kendisine gelerek ehliyetini istediği ve motorsikletinde sorunolup olmadığını sorduğunu belirten Şenyer “Biraz hasar vardı motorda ama ben adamın motordan daha önemli olduğunu söyledim. Aradan bir gün sonra da bir polis güzel bir meyva sepeti hazırlatıp bana teşekkür etmeye geldiler. Bende kendilerine benim yerimde kim olursa aynısını yapacaklarını söyledim.”dedi.

Ümit Şenyer halen intihar teşebbüsündeki şahsın durumunun ne olduğunu, neden böyle bir şey düşündüğünü bilmediğini söylerken “bu merakımı polislere sormaya da cesaret edemedim “dedi.

Bir cevap yazın