• Cts. Nis 20th, 2024

Hollanda Karamanlılar Federasyonu Birlik Günü

ByHaber Merkezi

Nis 9, 2019

Hollanda Karamanlılar Federasyonu Birlik Günü

Hollanda Karamanlılar Federasyonu (Hokaf) tarafından düzenlenen geleneksel Birlik günü şöleni yine dopdolu geçti. Rijswijk Event Center’de gerçekleşen şöylene Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, Rotterdam Başkonsolosu Aytaç Yılmaz, Ticaret Ataşesi Ömer Tarık Gençosmanoğlu, DENK Partisi Lideri Tunahan Kuzu, Müsiad Den Haag Başkanı Hamza Çelik, Amsterdam Başkanı Ümit Akbulut, Utrecht Başkanı Ali Köklü ve davetliler katıldı.

Aynı zamanda Rotterdam Müsiad başkanı olan Hokaf Başkanı Mustafa Duyar davetlilere hitaben yaptığı hoş geldiniz konuşmasında, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, öz değerlerei korumak açısından bu tür etkinliklerin insanların kaynaşmasında büyük rolü olduğunu belirtti. Büyükelçi Dişli ise Hollanda ve Türkiye ilişlilerinin normale dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, Hollanda Türklerinin başarılarından övgü ilke söz etti.

Saat 14.00 te başlayan Birlik gününün son bölümünde davetliler Sami Çelik ve Yudum konseri ile gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Bir cevap yazın