• Cum. Nis 19th, 2024

6. RADYO DENİZ TAVLA TURNUVASI YİNE MUHTEŞEMDİ

ByHaber Merkezi

Nis 8, 2019

6. RADYO DENİZ TAVLA TURNUVASI YİNE MUHTEŞEMDİ

Hollanda merkezli ve digital yayın öncülerinden olan, bu yıl 20. yılını kutlama hazırlıkları yapan Radyo Deniz in hollanda genelinde başlattığı ve bu yıl 6. gerçekleşen Tavla Turnuvası yine Hollanda nın çeşitli yerlerinden gelen Radyo Deniz ve Tavla severlerin katılımı ile muhteşem oldu.

Saat 18.00 itibarı ile gelişlerin başladığı gecede Rotterdam maratonu dolayısıyla trafik biraz sıkıntı yaratırken 19.30 da başlayan karşılaşmalar kıyasıya geçti. Hollanda nın sevilen Müzisyenleri Klavyede Kadir ve Sazı ve sesi ile isa nın sahne aldığı gecede misafir ve oyuncu olarak katılan müzisyenler Ercan Söğüt sevilen türküler ile, Gökhan Çalışkan gitarı ve kendine özgü yorumu ile ve Fatih Toprak ta Cümbüşü ile geceye ayrı renk kattılar.

23.00 e kadar süren kıyasıya mücadelenin ardından çeyrek finale çıkan Murat Tuncel, Yüksel Gerçek, Mehmet Kurt ve Harun Duran çeyrek finalin hakkını vererek zorlu maç çıkarttılar. Heyecanlı geçen karşılaşmada finale kalan Yüksel Gerçek ve Harun Duran birincilik için karşılaşırken, Murat Tuncel ve Mehmet Kürt üçüncülük için mücadele ettiler. Üçüncülük karşılaşmasında rakibi Mehmet Kurt u yenen Murat Tuncel zaferi yakalarken 1 ve 2. lik için kıyasıya mücadele eden Yüksel Gerçek ve Harun Duran arasında da birinciliği kazanan Harun Demir oldu.

Birbirlerini kutlayan rakipler kupalarını alırken hepbirlikte Radyo Deniz in bu sosyal çalışması için Özcan Özbay a teşekkür ederek ilk önce bu yıl içerisinde 5. sı yapılacak olan Okey turnuvasında sonrasında da 20. yıl galasında yeniden biraraya gelme sözü verdiler.

Bir cevap yazın