• Cum. Mar 29th, 2024

HOTİAD Genel Kurulu Yapıldı…Başkan yine Hikmet Gürcüoğlu Seçildi

ByHaber Merkezi

Mar 31, 2019

HOTİAD Genel Kurulu Yapıldı…Başkan yine Hikmet Gürcüoğlu Seçildi

Özcan Özbay / Etten Leur

Hollanda’da faaliyet gösteren Hollanda Türk İşadamları Derneği (HOTİAD) Genel Kurulu’nda başkanlığına Hikmet Gürcüoğlu yeniden seçildi.

15 Yıllık kuruluşu ile Hollanda da STK lar içinde temel taşlardan biri olarak çalışan Hotiad Etten Leur kentinde Özgazi Üretim Tesislerinde düzenlenen 8. Genel Kurulunda konuşan Gürcüoğlu, Hotiad ın Hollanda da ki önemli misyonunu anlatarak HOTİAD’ı Hollanda’da muhatap kurum haline getirmek için gösterdikleri çabalarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Toplantı arasında bir önceki yönetimde yer alan ama bu yönetime girmeyen üyelere çıçek verilmesiyle başlayan Genel Kurul’da tek aday olarak katılan Gürcüoğlu üçüncü kez başkanlığı üstlenirken, Derneğin yeni yönetim kurulu Hikmet Gürcüoğlu, Şerif Aktürk, Memet Terkıvatan, İlhan Döne, Faruk Halıcı, Arzu Şenel, Zülküf Yılmaz, Özgür kasırga, Murat Ateşalp, Hayatı Tahtalı ve Erdoğan Yüce den oluştu. Denetleme kurulu üyeleri de Esat Şengül, Behzat Eren, Veysel Hut ve Ramazan Güngören olarak belirlendi.

Gürcüoğlu, düzenledikleri programlarla insanlara ışık tutmaya, girişimciliğin daha doğru yapılabilmesi için ipuçları vermeye çalıştıklarını, hedeflerinin öncelikle iki ülke arasında başlayıp şimdi çeşitli ülkeler bazına çıkan ticari ilişkileri daha da ileriye taşımak olduğunu dile getirdi.

Başkan Hikmet Gürcüoğlu “HOTİAD için ana amaçlardan bir tanesi Hollanda’da muhatap kurum olma özelliğiydi, yaptığımız bütün çalışmalar buna hizmet ediyor. 15 yıldır ülkede kendimizi hem Hollanda ya hem de Türkiye ye muhatap gösterebilmek adına çok mücadele ettik. Fakat geldiğimiz nokta itibariyle söylüyorum ki çaldığımız her kapı artık ardına kadar açılabilmekte.”dedi.

TOPLANTIDA GÖZE ÇARPANLAR

Hotiad ın yeni yönetim ve denetleme kurulları bir birlerini kutlarken Yeni Denetleme Kurulu Üyesi veysel Hut a bir süpriz doğum günü partisi de yapıldı.doğum gününü süpriz bir şekilde genel kurulda kutlayan veysel Hut`abizde yeni yaşının kendisine şans ve daha fazla başarı getirmesini diliyoruz.

Öte yandan toplantı için İtalya tatilini yarıda kesen Murat Ateşalp te “Kıymetli başkanım bu gün burada olmam gerektiğini söyleyince tatili yarıda bıraktım ve hemen geldim… Yeni yönetimimiz herkes için hayırlı olsun.”dedi.

Toplantının neşe kaynağı Şerif Aktürk yine herzamanki espirileri ile toplantı

boyunca tüm üyelere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Başkan Gürcüoğlu roportajında gelecek bir sonraki Genel kurulda Başkan adaylarının şimdiki yönetimdeki Başkan yardımcılarından biri olacağı kopyasınıda verdi.

YENİ YÖNETİM KURULU VE GÖREVLERİ

Hikmet Gürcüoğlu Başkan
Şerif Aktürk Başkan Vekili
Memet Terkıvatan Başkan Yardımcısı
İlhan Döne Başkan Yardımcısı
Faruk Halıcı Başkan Yardımcısı
Arzu Şenel Genel Sekreter
Zülküf Yılmaz Muhasip
Özgür kasırga Yönetim Kurulu Üyesi
Murat Ateşalp Yönetim Kurulu Üyesi
Hayatı Tahtalı Yönetim Kurulu Üyesi
Erdoğan Yüce Yönetim Kurulu Üyesi

DENETLEME KURULU VE GÖREVLERİ

Esat Şengül Başkan
Behzat Eren Başkan Yardımcısı
Veysel Hut Denetleme Kurulu Üyesi
Ramazan Güngören Denetleme Kurulu Üyesi

Bir cevap yazın