• Cum. Mar 29th, 2024

Türkiye nin Katılmadığı Eurovision da Türk Sanatçı Serhat San Morino için yarışacak

ByHaber Merkezi

Mar 25, 2019

Türkiye nin Katılmadığı Eurovision da Türk Sanatçı Serhat San Morino için yarışacak

Özcan Özbay

Bu yıl Tel Aviv’de düzenlenecek olan ve Türkiye nin katılmadığı 64. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türk asıllı Serhat San Marino’yu temsil edecek. Serhat, daha önce de Türkiye dışında başka bir ülkeyi temsil eden ilk Türk sanatçı olmuş ve yine San Marino’yu temsil ederek, ülkeye tarihinin en yüksek puanını kazandırmıştı.

Türkiye’nin resmi olarak yarışmaya katılmadığı bu yıl da, Serhat yarışmadaki tek Türk olarak, Türk bayrağını Eurovision sahnesinde dalgalandıracak. San Marino için yarışacak olan Serhat Türkiye’nin uluslararası alandaki durusu için büyük değer taşıyan bu müzikal yarışta, yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarından telefon desteklerini bekliyor.

Dünya müzik listelerinin ilk sıralarında yer alan ilk Türk sanatçı olarak ta tanınan Serhat ın şarkıları 70 ülkede takip ediliyor

Türk bayrağını tüm uluslararası platformlarda, her zaman gururla dalgalandıran Serhat, 14 Mayıs’ta yarışmanın 1. Yarı Finalinde Avrupa’daki tüm Türk Vatandaşlarından kendisini finale taşıyacak SMS oylarını bekliyor.

Bir cevap yazın