• Sal. Nis 16th, 2024

CHP Hollanda Birliği Örgütlenme toplatılarının ikincisini Amsterdam da Gerçekleştirdi

ByHaber Merkezi

Şub 25, 2019

CHP Hollanda Birliği Örgütlenme toplatılarının ikincisini Amsterdam da Gerçekleştirdi

CHP Hollanda Birliği yeni yönetimi seçildiği günden bu yana yoğun çalışmalarına devam ediyor. Tabanla direk görüşmek için bölge toplantıları düzenleme kararı alan yönetim, ilk toplantısını Venlo`da yaptıktan iki hafta sonra ikinci toplantısını da Amsterdam da gerçekleştirdi.

Bülent Çoban başkanlığında Amsterdam`a giden Başkan Yardımcısı Sare Çınar, Örgütlenmeden sorumlu ismail Öztürk, Örgütlenmeden sorumlu yardımcısı Mustafa Taşdemir, Sayman ilham Aday, Sayman yardımcısı orhan Mengi, Projelendirme sorumlusu Bayram Tan, Koordinatör Kamber Güler, Kadın hareketi sorumlusu Gülay Çakır burada Chp ye gönül vermiş yaklaşık 50 kişilik bir grup tarafından karşılandı. Yapılan sohbetin ardından toplantıya geçildi. CHP Hollanda birliği başkanı Bülent Çoban bir konuşma yaparak bu toplantılarının amacını anlattı. Çoban “Göreve geldiğimizden beri tabanımıza direk ulaşıp tüm çalışmalarımızı kendileri ile payasarak şeffaf bir ilişkimiz olsun istedik. Bunun içinde 12 bölge olan Hollanda yı tek tek gezerek hem yeni üyeler kazanmaya çalışıyoruz, hem de yeni bir örgütlenme yapmak amacındayız. dedi.

Ana temanın Örgütlenme olduğunun altını çizen Bülent Çoban "Önceki yönetimden bize her hangi bir kağıt, belge, taslak bırakılmadığı için yaşadığımız zorlukları ne bizden sonra gelecekler nede üyelerimiz yaşamasın diye bu örgütlenme temalı çalışmamızı sürdüreceğiz. 21. yüzyıla yakışır bir örgütlenme ile önce Hollandaya sonrada tüm Avrupa ve Türkiye`ye örnek olacağız.”dedi.

Katılımcıların da soruları ile katıldığı toplantıda yönetimden genelde istenenler öncelikle yönetime güvenmek istedikleri üzerinde odaklandı.

Toplantı sonrasında toplantıya misafir olarak katılan PvdA liste 3, numara 12 adayı Orhan Kayar da bir konuşma yaparak bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın seçimlere katılarak oylarını kullanmalarını istedi.

Bir cevap yazın