• Sal. Nis 16th, 2024

HOLLANDA DAN TÜRKİYE YE GİTTİ ŞİMDİ 150 PERSONEL ÇALIŞTIRIYOR

ByHaber Merkezi

Şub 19, 2019

HOLLANDA DAN TÜRKİYE YE GİTTİ ŞİMDİ 150 PERSONEL ÇALIŞTIRIYOR

Özcan Özbay (Özel Haber)

Hollanda dan Türkiye ye giderek ilk olarak İzmir e kurduğu Çağrı merkezi ile ise başlayan Kayserili genç işadamı Yaşar Kasimoğlu şimdi Türkiye genelinde 6 şubede 150 personel çalıştırıyor.

Türkiye den İzmir e giderek burada Tempo Team CC adlı bir çağlır merkezi kuran ve hem Türkiye de ki Hollanda kökenli insanlara çeşitli hizmetler sunan hemde Hollanda dan bir çok firmaya arabulucuk yapan genç işadamı Yaşar Kasimoğlu izmir de açtığı ilk şubesinin birinci yılını yine çalışanları ile kutladı.

İzmir de 40 kişilik ekibi ile unutulmaz bir kutlama yapan Kasimoğlu “Hayalimdi yapacaktım ama bu kadarını beklemiyordum. 15 Şubat 2018 de kurduğumuz ilk İzmir de ki yerimizin şimdi birinci yılını, beklediğimizin de üzerinde başarılı bir tempo ile geçirdik. Bir yıl içerisinde 6 şehirde şube açtık. Toplam 150 arkadaşımız ile bu 6 şubemizde hem Türkiye de yaşayan Hollanda irtibatlı vatandaşlara hemde Hollanda da ki bir çok firmaya Türkiye çalışmaları ile ilgili olarak haftanın 5 günü arabulucuk yapıyoruz.”dedi.

Çalışanlarının da Hollanda da giden Türk gençlerinden ve Türkiye ye kesin dönüş yapmış kişilerden oluştuğunu da sözlerine ekleyen Kasimoğlu “Hollandacaları çok iyi derecede olan genç arkadaşlarımız ile çalışıyoruz. Suan İzmir, Nazilli, Karaman , Bursa, Ankara ve Gebze den oluşan 6 şehirdeyiz ama bu dahada genişleyecek gibi görünüyor. Hollandaca dilini çok iyi derecede bilen genç arkadaşlarımız eğer bizlerle çalışmak isterlerse irtibat kurabilirler.”dedi.

Bir cevap yazın