• Cts. Nis 20th, 2024

Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı Jaarbeurs’de Başlıyor

ByHaber Merkezi

Oca 8, 2019

Türkiye’nin en büyük katılımcılar arasında yer aldığı 2019 Utrecht Turizm Fuarı
Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı Jaarbeurs’de Başlıyor

Türkiye’nin Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY’unda katılacağı 9 Ocak’ta açılış kokteyli yapılacak olan dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan ve insanların tatil tercihlerini belirlemelerinde büyük bir etkide bulunan uluslararası Utrecht Turizm Fuarı bu yıl 49. kez . Kapılarını ziyaretçilere açıyor İlk gün seyahat şirketlerine açık olacak fuar 13 Ocak 2018 Pazar günü akşamına kadar açık kalacak. 5 gün süreyle açık kalacak fuara 70’in üstünde ülkeden, bini aşkın turizm kuruluşu katıılıyor.

Hollanda’dan ve Türkiye’nin farklı turizm merkezlerinden fuara katılım gösteren turizmciler, seyahat acentaları THY başta olmak üzere çeşitli tur operatörleri, havayolu şirketleri, seyahat büroları ve oteller stand açaca ve fuarda Hollanda pazarı başta olmak üzere Avrupa pazarının Türkiye’ye bakışını da gözlemleyecek.
Türkiye’nin Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY’un katılımları ile 9 Ocak 2019 tarihinde Utrecht Turizm Fuarı’nda Türkiye’nin Lahey Kültür Turizm Müşavirliğince bir resepsiyon düzenlenecektir.

Bir cevap yazın