• Cum. Nis 19th, 2024

23 YAŞINDAKİ TÜRK KIZI TRAFİK KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

ByHaber Merkezi

Oca 2, 2019

23 YASINDAKİ TÜRK KIZI TRAFİK KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Özcan Özbay

Geçtiğimiz yılbaşı sabah saat 05.40 civarında A27 otoyolu üzerinde Utrecht istikametinden Amsfoort istikametine giderken suan nedeni bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün yoldan çıkarak önce yol kenarındaki ağaca çarpıp sonrasında takla atması nedeniyle araçtan fırlayan 23 yasındaki Tijda Çakmak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edindiğimiz bilgilere göre Yibaşı sabahı Utrecht istikametinden Amsfoort istikametine seyir ahlinde iken nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü önce yol kenarındaki ağaca çarpan ve daha sonrada takla atmaya başlayan araçtan fırlayan 23 yasındaki Tijda Çakmak olay yerine gelen polis ve ilk yardım ekiplerinin ik müdahalelerinin ardından hemen hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada, araçta olan diğer üç hanımın da yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 23 yasında daha yaşamının baharında elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Tijda Çakmak ın Tiyatro sanatçısı baba Hasan Çakmak`ın kızı olduğu öğrenildi.

“BANA KIZIMI GETİRİN”

Olayı duyan aile acı haber karşısında yıkılırken anne Kumriye Acar ın “Bana Kızımı Getirin” çığlıkları gözyaşlarına neden oldu.

CENAZE CUMARTESİ GÜNÜ MEMLEKETİNE GİDECEK

Yarın ( 03-01-2019 ) Perşembe günü saat 13.30 da Spinetpad 2, Amsfoort adresinde bulunan Alevi Bektaşi Kültür Derneğin de helallik alınacağı öğrenilirken cenazenin de Cumartesi günü Türkiye ye Tunceli ye götürülerek burada toprağa verileceği öğrenildi.

Bir cevap yazın