• Çar. Nis 24th, 2024

Sanatçı Söz Yazarı Sinan Akçıl Burcu Akçıl İle Evlendi

ByHaber Merkezi

Oca 1, 2019

Sanatçı Söz Yazarı Sinan Akçıl Burcu Akçıl İle Evlendi

Haber: Mustafa Koyunucu
Fotoğraflar: Mehmet Köse

Hollanda nin Groningen kentinde dunya ya gelen ve daha sonra Turkiye ye donen sanatci Sinan Akcil nikahini dogdugu ulke hollanda da yapti.

Unlu soz yazari ve sanatci 2018 yılının sonunda aldiklari evlilik kararlarini Amsterdam’da gerceklestirdiler. Sinan Akçıl ve esi Burcu Kiratli TC. Amsterdam Başkonsolosluğunda yapılan ve cok ozel davetlilerin katildigi sade bir nikah ile Dunya evine girdileri.

Amsterdam Başkonsolos`u Engin Arıkan da genc cifti kutlayarak Burcu Akçıl’a evlilik cüzdanını takdim etti. Nikaha Hollanda nin taninmis ailelerinden Torunogullari ailesinin fertleri Ertan, Ercan ve Caner Torunoğulları hem ev sahipligi hem de nikah şahitligi yaptilar. Nikah sonrası Ertan Torunoğulları, ” Yılın ilk gününde evliliğe attığnız adımla ömür boyu sağlıklı mutlu uzun yıllar geçirmenizi ve işlerinizde başarılarilarinizin daim olmasini dileriz.” Diyerek tebrik etti. Ercan Torunoğulları da cocukluk arkadasi damat Sinan Akcil e “Kardeşim, dostum Sinan Akcil in bu mutlu gününde nikah şahidi olmaktan gurur duyduk kendilerine ömür boyu mutlulular dilerim,” diyerek tebrik etti.

Nikah torenine gelin Burcu Kiratli nin 10 arkadasi da Turkiye den ozel ucakla katildi. (Nikah icin gelin odasina giden Akcil Dekolte Gelinlik karsisinda “Ya sen daha gelnligini giymedinmi” diyerek geline yaptigi saka da dugune damgasini vurdu.)

Nikahta damat Akcil cicegi burnunda esine Annesinin nikahinda, Annesine takilan 1953 yilina ait bir kupetakimi takti.

Bir cevap yazın