• Çar. Nis 24th, 2024

4.Radyo Deniz Okey Turnuvası

ByHaber Merkezi

Ara 17, 2018

20 yıldır Hollanda merkezli tüm Dünya ya 7/24 canlı yayınlarla Hollanda da yaşayan vatandaşlarımızın adeta gözü kulağı olan Radyo Deniz sosyal etkinliklerinden biri olan Okey turnuvasının bu yıl 4. şunu gerçekelştirdi.

Rotterdam da bulunan Matrix salonunda gerçekleşen Turnuvaya yaklaşık 50 kişi katıldı. Hollanda nın hemen hemen her yerinden gelen oyuncu ve katılımcılar iddialı maçlara imza atarlarken gecede sahnede sevilen eserleri seslendiren ünlü Sanatçı Santör Murat Ay da müzik severlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Gecede ayrıca misafir olan Şair Yavuz Nüfel ile Tiyatro sanatçısı Vedat Gültekin de şiirlerle ayrı bir renk kattılar.

Gecenin geç saatlerine dek devam eden Turnuva etkinliğinde birinciliği Leiden den Murat Kürt ve ortağı Erdoğan Demir alırken, ikinciliği Emrecan Bolat ve ortağı Cem Mimpen, üçüncülüğü de Hatice Çıtak ve Ercan Erdoğan aldılar.

Kazanan oyunculara çeşitli hediyelerin yanı sıra Funda Arar Konser biletleri de dağıtan DRT YAYINCILIK Genel Müdürü Özcan Özbay “Etkinliklerimiz yine her yıl olduğu gibi senede bir tavla ve bir de okey turnuvası olarak devam edecek. Kısmet olursa Şubat 2019 yada mart ayında da yine güzel bir mekanda 6. kez tavla turnuvamız yapılacak.”dedi.

Her yıl kupalardanbirini alan Venlo grubundan Harun Apalak ve Murat Ateşalp bu yıl ilk turda elenerek turnuaya veda ettiler.

Bir cevap yazın