• Cum. Nis 19th, 2024

METİN ÇELİK DENK PARTİSİNDE

ByHaber Merkezi

Ara 7, 2018

METİN ÇELİK DENK PARTİSİNDE

İl Konseyi seçimlerine katılacağını açıklayan Denk partisi ilk hamlesini gerçekleştirdi. Tecrübeli politikacı Metin Çelik Güney Hollanda liste başı oldu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Metin Çelik “Güney Hollanda benim tanıdığım bir bölge, tecrübe ve coşkumu rahatça kullanabileceğim bir alan. Son derece motive olmuş bir ekip ile Denk in sesini bu bölgede temsil edeceğime inanıyorum.”dedi.

Denk partisinin giderek büyüdüğünü ve geniş kitlelere hitap ettiğini belirten Çelik “Tüm enerjimi ve tecrübemi bölgemde en iyi şekilde kullanacağım. Denk in bir parçası olmaktan mutluyum.”dedi.

Denk Partisi Başkanı Selçuk Öztürk te yaptığı açıklamada “Metin Çelik in katılımından çok mutluyuz. Güney Hollanda şimdi Metin Çelik ile dahada güçlü bir alanımız olacak. Kendisinin tecrübelerine güveniyoruz.”dedi.

Metin Çelik Kimdir

Uzun yıllar Ulusal Polis teşkilatında görev yapan Metin Çelik girdiği siyaset yaşamında 1999 da Rotterdam da ren yetenekli Politikacı seçildi. Bir dönem Güney Hollanda Eyaleti adına Parlemento üyeliği yaptı. işçi Partisinden milletvekilliği de yaptı

Bir cevap yazın