• Cum. Nis 19th, 2024

Koeman’in Hayali Birinci Adam Olmak

ByHaber Merkezi

Eki 31, 2018

Koeman’in Hayali Birinci Adam Olmak

Fenerbahçe’de takimi Galatasaray derbisine hazirlayan Erwin Koeman, yeniden birinci teknik adam olmayi hedefliyor, yardimci antrenörlük görevini geride birakmak istiyor.

Celal Umut Eren/ Skorer Dis Haberler

Ankaragücü’ne 3-1 yenilen Fenerbahçe’de hizli bir sekilde görevden alinan Phillip Cocu’nun ardindan takimi çalistiran Erwin Koeman, teknik direktörlük hedefliyor.

2001 yilindan bu yana antrenörlük yapan Koeman, 2014 yilindan bu yana sürekli olarak yardimci antrenörlük yapti. 57 yasindaki çalistirici, geçtigimiz ocak ayinda da Hollanda’da verdigi röportajda Hollanda disinda bir ülkede teknik direktörlük hayali oldugundan bahsetti.

Hatta bu ugurda Hollanda Milli Takimi’nda yardimci antrenörlük görevini kabul etmeyecegini aktaran Erwin Koeman, “Artik tek basima olmayi planliyorum ve yeniden teknik direktör olmak istiyorum. Ronald Koeman Hollanda Milli Takimi’nin basinda olsa bile ben tek basima bir teknik direktör olmak istiyorum. Kendimi bir teknik adam olarak hissediyorum çünkü. Yeniden bir takim yönetmek istiyorum ve bu takimin yurt disinda olmasini hedefliyorum” ifadelerini kullandi.

Erwin Koeman kariyerinde daha önce Feyenoord, Utrecht, Macaristan Milli Takimi ve Waalwjik gibi takimlari çalistirdi.

Bir cevap yazın