• Çar. Nis 24th, 2024

Feyenoord, Reikerink’in Takimi Heerenveen’i 5-3 Yendi

ByHaber Merkezi

Ağu 27, 2018

Feyenoord, Reikerink’in Takimi Heerenveen’i 5-3 Yendi

Hollanda Liginde Jan Olde Reikerink’in çalistirdigi Heerenveen, van Persie’li Feyenoord’da 5-3 yenildi. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Robin van Persie karsilasmada aglari sarsmayi basardi.

Hollanda Eredivisie’nin 3. haftasinda Heerenveen ile Feyenoord karsi karsiya geldi. Abe Lenstra Stadion’da oynanan mücadeleyi konuk ekip Feyenoord, 5-3’lük skorla kazandi.

Feyenoord, Jan Olde Riekerink’in çalistirdigi Heerenveen’e karsi 4. dakikada Toornstra’nin golüyle öne geçti. Robin van Persie, 15. dakikada farki 2’ye çikardi. Toornstra, ilk devrenin sonunda ikinci kez sahneye çikti ve ilk yari 3-0 sona erdi.

HEERENVEEN MAÇA ORTAK OLDU AMA DEVAMI GELMEDI

Ikinci yariya da golle baslayan Feyenoord, 47. dakikada Malacia ile farki artirdi. Heerenveen, 71. dakikada Thorsby ile farki 3’e indirdi. Heerenveen, 85’te Pierie ve 89’da Bulthuis ile bir anda maça ortak oldu.

Feyenoord, 90+1. dakikada Ayoub ile buldugu golle maçin skorunu belirledi.

Bu sonucun ardindan Feyenoord, puanini 6’ya çikarirken, Heerenveen 4 puanda kaldi. Feyenoord, gelecek hafta sahasinda NAC Breda’yi agirlayacak. Heerenveen ise VVV Venlo deplasmanina gidecek.

Bir cevap yazın