• Çar. Nis 24th, 2024

SİBEL ŞAKİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

ByHaber Merkezi

Tem 2, 2018

SİBEL ŞAKİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Haber: Özcan Özbay
Video & Foto: Yavuz Nufel

Hollanda Türk Kadınlar Derneği (HTKD) Başkanı Sibel Şaki Mısırlı Amir Nick Nieland ile Dünya evine girdi.

Hollanda Türk kadınlar Derneği Başkanı (HTKD) ve Hollanda genelinde yaptığı sosyal, kültürel çalışmalarla genç yaşına rağmen takdir toplayan Sibel Şaki gönlünü kaptırdığı Mısırlı Amir Nick Nieland ile sevdiği dostlarının katıldığı muhteşem bir düğün töreni ile Dünya evine girdi.

Genç çiftin bu önemli gününde ailesi başta olmak üzere Türk ve Hollandalı dostları kendilerini yalnız bırakmadı. Sibel Şaki eşinin Mısırlı olması nedeniyle organizesine özenle dikkat ettiği Düğün töreninde Türk, Hollanda ve Mısır kültürünü derleyerek herkesin gönlünce eğlenmesinde birebir katkıda bulundu. Rotterdam Melodi düğün salonunda gerçeklesen düğün töreninde başta Gelin damat olmak üzere herkes gönlünce eğlenme fırsatı buldu.

Düğünde ayrıca gözler davetlilerle tek tek ilgilenen Gelin hanımın ağabeyi Hukukçu Tarık Şaki`deydi. Tarık Şaki gece boyunca tüm davetlilerle ilgilenmenin ötesinde sahneden de inmedi. Tören sonundaki çiçek atma bölümünde de gelin Sibel Şaki gelin çiçeğini götürerek abisi Tarık Şaki ye verdi.

Bir cevap yazın