• Cum. Nis 19th, 2024

Mustafa Duyar güven tazeledi

ByHaber Merkezi

Nis 10, 2018

Mustafa Duyar güven tazeledi

Daha etkin ve ses getiren faaliyetler yapmak için oluşturulan Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF), Mustafa Duyar ve yönetimine tekrar güvenoyu vererek, çalışmalarına kaldığı yerden devam etme yetkisi verdi.
1996 yılının başlarında kurulan ve tohumları atılan, bugün güçlenerek yoluna devam eden Hollanda Karamanlılar Federasyonu (Hokaf) yeni yönetim kurulunu belirleyerek, önümüzdeki 3 yıl için çalışmalarına start verdi.

Rotterdam kentinde gerçekleştirilen yönetim kurulu/genel kurul toplantısına başta Hollanda’da aktif faaliyet yapan Karaman’a bağlı köy derneklerinin başkanları, yeni üyeler ve basın mensupları katıldı.

Hokaf’ın yeni yönetim kurulunun, özellikle köy dernek temsilcileriyle istişareler yaparak belirlendiğini belirten Hokaf Başkanı Mustafa Duyar, “Ocak 2015’te başlamış olduğumuz ve 3 yılımızı tamamladığımız bu görevimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Üç yıldır birçok projeye imza attık, önemli etkinlikler organize ettik. Yönetim kurulumuzdan ayrılan arkadaşlarımız oldu, onlara yaptıkları katkı ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. Yönetim kuruluna yeni dâhil olan arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Başta Hollanda’daki hemşerilerimize ve onun yanı sıra Hollanda’daki Türk toplumuna hizmet etmek amacıyla kurulan Hokaf’ın, bundan sonra da önemli organizasyonlara imza atacağına inanıyorum.”

-GENÇLERE TÜRKİYE GEZİSİ-

“Hokaf olarak, Hollanda’da eğitim gören Karamanlı gençlerimize yönelik Türkiye gezisi organize ediyoruz. Başta Karaman olmak üzere Konya, Nevşehir, Ankara ve İstanbul’u kapsayacak bu gezi 1 hafta sürecek. Öte yandan yine Hokaf’ın önemli bir organizasyonu olarak, ‘Hokaf Geleneksel Futbol Turnuvası ve Bayramlaşma’ etkinliği ise Başkent Amsterdam’da, 17 Haziran tarihinde gün boyu gerçekleştirilecek.
Ayrıca Ramazan ayı içerisinde iftar program organize edeceğiz. Gerçekleştirmeyi planladığımız bütün etkinliklerimizi Hokaf’a bağlı köy derneklerimizin yönetim kurullarıyla istişare ederek icra ediyoruz.”

-TÜZÜKTE DEĞİŞİKLİKLER YAPILACAK-

“Bugün itibariyle yeni bir ekip, yeni bir heyecanla yola çıktık. 3 yıl boyunca beraber çalışacağım yönetici arkadaşlarımı seçerken birbiri ile uyumlu çalışacak ve herkes tarafından kabul görecek isimleri tercih ettim. Bu demek değildir ki, yönetim dışında kalan diğer hemşerilerimiz ile çalışamayız ya da bu işi yapamaz, asla böyle birşey sözkonusu değildir. Değerli hemşerilerimiz ve yönetici arkadaşlarımızla beraber bundan sonra çok güzel çalışmalara imza atacağız. Köy derneklerimizden gelen talepler üzerine istişareli olarak tüzüğümüzde bazı değişiklikler yapacağız. Tüzüğümüzü daha güncel ve genel kabul görür hale getireceğiz. Bu vesileyle federasyonumuzun temellerini atan başta Uğur Şen olmak üzere Nusret Öksüz, Ali Çağlayan, Mehmet Tütüncü ve diğer hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
HOLLANDA KARAMANLILAR FEDERASYONU YENİ YÖNETİM KURULU:

Başkan : Mustafa Duyar
Başkan Yardımcısı : Hasan Güzel
Başkan Yardımcısı : İlhami Gülmüş
Başkan Yardımcısı : Gülseren Kuş
Genel Sekreter : Ayhan Tonca
Sekreter : Ülkü Şen
Muhasip : Abdullah Arlı
Halkla İlişkiler : Ali Kondu
Basın/Medya Sorumlusu : Mehmet Ali Topcu
Kadın Kolları Başkanı : Safiye Baytekin
İşadamları Komisyonu : Adem Güneş – Ahmet Can
Gençlik Sorumlusu : Nuray Özçelik
Yönetim Kurulu Üyeleri : Ramazan Arslan, Ömer Erdem, Şerife Sarı, Nihat Tezcan.

Denetleme ve İstişare Kurulu: Ali Yağcı, Fadime Örgü, Nusret Öksüz, Erkan Özçelik, Muammer Doğru, Kamil Saygı.

Bir cevap yazın