• Per. Mar 28th, 2024

BESIKTAS IN 115. YILI HOLLANDA DA KUTLANDI

ByHaber Merkezi

Nis 10, 2018

BESIKTAS IN 115. YILI HOLLANDA DA KUTLANDI

Haber Kamera : Özcan Özbay
Foto : Mustafa Koyuncu

Turkiye nin sayili guzide spor kluplerinden biri olan Besiktas kurulusunun 115. yili icin muhtesem bir kutlama hazirliklari yaparken, Hollanda Besiktaslilar Dernegi kutlamanin ilk ayagini onceki aksam Rotterdam da gerceklestirdi.

Rotterdam da gerceklesen Besiktas’in 115. YILI kutlamasina T.C. Rotterdam Baskonsolosu Sadin Ayyildiz, Besiktas yönetim kurulu üyesi Erdal Torunogullari, Besiktas sarki ve marslari yazari Birol Can , Sanatçi Taylan Özgür Ölmez ve taraftarlar katildilar.

Hollanda Besiktaslilar Dernegi baskani Aykut Torunogullari açilis konusmasinda sunlari aktardi:

” Konusmama baslamadan önce bugün aramizda bulunan bizleri onore eden Sayin Baskonsolosumuz Sadin Ayyildiz ve degerli esine

Besitas YK üyemiz ayni zamanda abim sayin Erdal Torunogullari ve esine Türkiye’den bu gece için burada olan Besiktasimiz marslarinin efsane ismi degerli kardesim Birol Can ve degerli esi kardesim Ilknur’a yine artik ailemin bir parçasi olan kardesim Taylan Özgür Ölmez sevgili Caner, Onur, Ömer kardeslerime,

Mekan sahibi sevgili hemserim Serkan Yasaci’ya, siz degerli üyelerimiz, misafirlerimiz, taraftarlarimiz ve Hollanda’nin degerli kiymetli basin dünyasi, medya dünyasindan arkadaslarima sahsim ve Hollanda Besiktaslilar Dernegimiz adina çok tesekkür ediyorum.

Iyiki geldiniz hos geldiniz.

Bu aksam her yil düzenli olarak üyelerimizle ve taraftarlarimizla bulusma yemegine ek olarak 115. Yilimiz denk geldi.

Ve bulusmusken 115. Yilimizi da kutlayalim dedik yönetim kurulunda beraber oldugumuz arkadaslarimla.

Bunun yani sira, 26 subat ve 1 mart 2018 tarihleri arasinda gerçeklestirmis oldugumuz Mardin iline bagli 4 ilçeye ait birçok okulda “Minik Ayaklar Üsümesin” kampanyamiz çerçevesinde 1000 ögrenci kardesimizle bulustuk, ayakkabi ve çoraptan olusan Besiktas paketleri dagittik.

Bu gecede bu kampanyaya destekte ve yardimda bulunan degerli dostlara tesekkür etmek istedik. Kendilerine katki ve destek adina hediyelerimizi sunuyoruz.

Bu aksam için Türkiye’den misafir olarak gelen sanatçi Taylan Özgür Ölmez ve orkestrasi ile Besiktas sarkilari ve marslari yazari Birol Can gecemize renk katacaklar, söyledikleri sarkilarla marslarla misafirlerimizi costuracaklar.

Biliyorsunuz dernegimiz her yil birçok sosyal çalisma programlari, aktiviteler, eglenceler düzenliyor. Yasadigimiz Hollanda’da Besiktaslilar Dernegi olarak herkesi ayrim yapmadan kucakliyoruz.

Benimle beraber bu Besiktas aski yolculugunda emegi geçen yönetim kurulundaki degerli arkadaslarima ve Besiktas için onlarin ayirdiklari zamana sabir gösteren destek olan degerli eslerine, çocuklarina dernegimiz adina çok tesekkür ediyorum. Nice basarili siyah beyaz Besiktasli günlere!” dedi.

T C. Rotterdam Baskonsolosu Sadin Ayyildiz, ” Hollanda Besiktaslilar dernegini sosyal sorumluluk tasimasindan dolayi kutluyorum. Bu sosyal sorumluluga destek veren herkesi sevgi muhabbetle kucakliyorum. Hayat sadece varliktan ibaret degil. Bu bizim toplumumuzun özdegerlerine nasil sahip çiktiginin göstergesidir. Yardima muhtaç okullara, bu okullarda okuyan çocuklara Hollanda Besiktaslilar dernegi olarak yaptiginiz yardimlari takdirle karsiliyoruz. Sporda sampiyon kim olursa olsun centilmenlik geregi tebrik etmeliyiz. Milli takimimizin da basarili olmasini cani gönülden diliyoruz” dedi.

Besiktas Spor Kulubü yönetim kurulu üyesi Erdal Torunogullari, ” Rahmetli sayin Süleyman Seba’yi Rahmetle aniyoruz. Onun çizdigi yolda ilerleyerek basarili olmak için projelerimiz, çalismalarimiz devam ediyor. Besiktaslilar için siyah beyaz, ask sevda sevgi ve saygi demektir. Hollanda Besiktaslilar dernegine sosyal sorumluluk projesine katkida bulunanlara tesekkür ediyorum, kendilerini kutluyorum. Geçen sene de yaptiklari organizasyonlarla Türkiye’den gelen birinci nesil yaslilarimizi ziyaret ederek insanlarimiza olan vefa borcumuzu moral gecesi düzenleyerek katkida bulunmuslardir. Bu tür faaliyetlerin düzenlenmesinde kendilerine gereken destegi sagliyacagiz”. Diyerk sözlerini tamamladi.

Konusmalar sonrasinda Sosyal sorumluluk projesine katki saglayanlara plaketler verildi. Türkiye`den gelen sanatcilar ve orkestra esliginde tum davetliler Besiktas sarkilari marslari esliginde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gonullerince eglendiler.


Bir cevap yazın