• Cum. Nis 19th, 2024

BÜLENT ÜNLÜ SEÇİM ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

ByHaber Merkezi

Mar 12, 2018

BÜLENT ÜNLÜ SEÇİM ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

Özcan Özbay

Hollanda da 21 Mart ta yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşıldıkça adayların heyecanı giderek artıyor. Türk asıllı adaylardan biri olan Groenlinks (yeşil sol) partisinin Rotterdam Şehir liste başı olan Bülent Ünlü önceki akşam Rotterdam`ın şık mekanlarından biri olan Matrix te dostları ile bir araya gelerek seçim stresini attı.

Dostlarından oluşan bir davetli grubu ile geceye başlayan Ünlü hoşgeldiniz konuşmasında 21 Mart ta ki seçimlerle ilgili ve belediyenin önemini belirten konuşmalar yaptı. Daha sonra yine Groenlinks liste başı adaylarından Judith Bokhove de bir konuşma yaparak Bülent Ünlü nün bu ilk seçiminde kesin kazanacak yerde olduğunu ve kendisi ile çalışmaktan mutluluk duyacağını belirtti.

Bülent Ünlü Mikrofonlarımıza yaptığı konuşmasında Hollanda genelinde tek engelli adayın kendisi olduğunun altını çizerek “Ne yazıkki Hollanda da partiler de engelli kontenjanı yok. Ben tüm Hollanda genelinde seçime aday olarak katılan tek engelli adayım. Adaylığımı açıklamam da siz değerli dostlarımın çok desteği oldu. Seçim stresinden uzak bir ortamda dostlarımla bir araya gelmek beni güçlendirecek. Belediyenin önemini dile getirip yerel politikanın önemini anlattım. Seçimlerde kullanılmayan oyların geri dönüşümünün yabancılar için iyi olmadığını ve vatandaşlarımızın mutlaka sandığa gitmelerini tavsiye ettim.”dedi.

Daha sonra Bülent Ünlü ye destek için geceye katılan Ünlü Sanatçı Efkan Sesen de “Değerli dostum senin çok iyi şeyler yapacağın ve bu işte olumlu şekilde yükseleceğini düşünüyorum. Sende çok iyi bir yürek, iyi bir donanım olduğunu düşünüyorum. Sana başarılar diliyorum”dedi.

Gece daha sonra Ünlü sanatçının sevilen eserleri ile devam etti. Gecenin en büyük süprizi de Groenlinks parti grup başkanı Judith Bokhove de sahneye çıkarak Beatles ın unutulmaz eserlerinden biri olan Let it be şarkısını seslendirdi.

Seçim öncesi dostlarına destek vermek için geceye katılanlar arasında Groenlinks Fraçtie voorzitter Judith Bokhove, Wies van der Sluis, Cees Ottevanger, Hotiad yönetim kurulundan Mehmet Terkivatan, Ginger Haasbroek, Haşim Kılınç, Kemal Yıldız ve Clodia Pocder de yer aldı.

Bir cevap yazın