• Per. Nis 18th, 2024

MÜSİAD ROTTERDAM 2018 RESEPSİYONU

ByHaber Merkezi

Oca 13, 2018

MÜSİAD ROTTERDAM 2018 RESEPSİYONU

Özcan Özbay

Müsiad Rotterdam önceki akşam Spansepolder da bulunan merkez binasında Rotterdam başkonsolosu Sadın Ayyıldız, işadamları, stk temsilcileri Müsiad yönetici ve şube temsilcilerinin ve medyanın da katıldığı bir resepsiyonda 2018 çalışmaları hakkında bilgi verdi.
musiad rotterdam baskani Mustafa Duyar 2018 resepsiyonuSinevizyon gösterisi sonrasında Müsiad Rotterdam başkanı Mustafa Duyar ın açılış konuşması ile başladı. Başkan Duyar Müsiad Rotterdam şubesinin yeni yıl resepsiyonuna icabet ettiklerinden ötürü tüm davetlilere teşekkür ederek “2 Aralık 2017 de resmi açılışımızla birlikte yeni yıla yüksek bir moral ve motivasyon ile başlamak, 2018 yılına ait hedeflerimizi sizlerle paylaşmak ve iş dünyasında olmamız gereken yere doğru sağlam ve doğru adımlarla ilerlemek istiyoruz. Müsiad hem geldiği ülkeyi seven hemde yaşadığı ülkeye önemli katkılar sağlamak isteyen içinde yaşadığımız toplumla samimi dostluklar oluşturan ve bu dostluğu karşılıklı kar a dönüştürmek isteyen bir oluşumdur.”dedi.
rotterdam baskonsolosu Sadin Ayyildiz musiad 2018Daha sonra Rotterdam Başkonsolosu Sadın Ayyıldız da bir konuşma yaptı. Ayyıldız konuşmasında 2017 yılının her bakımdan zor bir yıl olduğunu vurgulayarak “Hem ulusal hemde uluslar arası düzeyde kayda değer gelişmelerin yaşandığı bir yıl oldu. Eminim 2018 yılıda en az o kadar zor belkide daha zor bir yıl olacak. Uzun ve meşakkatli bir yol. Ben bu yolda tüm işadamlarımıza, tüm iş dünyamıza başarılar diliyorum.”dedi.
musiad resepsiyon gecesi organize ekibiDaha sonra Başkonsolos Sadın Ayyıldız a ve gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere çiçek takdimi yapıldı.

Gece misafirlere ikram ve sohbet ile devam etti.

Bir cevap yazın