• Cum. Nis 19th, 2024

Hollanda’da öldürülen Kılıç, Memleketi Of ta toprağa verildi

ByHaber Merkezi

Kas 16, 2017

Hollanda’da öldürülen Kılıç, Memleketi Of ta toprağa verildi

Amsterdam’da, gectigimiz Cumartesi gecesi iş çıkışı eve gittiği sırada 4-5 kişilik bir taraftar grubunun saldırısına uğrayan ve bıçaklanarak öldürülen işçi evli ve 2 çocuk babası 41 yaşındaki Alaattin Kılıç, memleketi Trabzon’un Of İlçesi’nde toprağa verildi.
cemaatFas takımının Fildişi Sahili’ni 2-0 yendiği maç sonrası kutlamaların yapıldığı parktan iş dönüşü geçtiği sırada 4-5 kişilik grubun saldırısına uğradığı ve bıçaklanarak öldürüldüğü belirtilen Alaattin Kılıç’ın cenazesi memleketi Trabzon’a goturulerek Of ilçesi Cumapazarı Beldesi’nde defnedildi. Babası Seyfettin ve kardeşi Selahattin Kılıç ile yakınları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazı sonrası Kılıç, Serindere Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
cenazeAğabeyinin parkta 4-5 kişilik grubun saldırısı sonucu bıçaklanarak öldürüldüğünü anlatan Selahattin Kılıç, “Bizde fazla bir şey bilmiyoruz. Polis olayı araştırıyor. Fas uyruklu 1 kişi gözaltına alınmış ve halen gözaltındaymış. Olayın bir an once aydınlatılmasını bekliyoruz” dedi.
alaattin kilic 40

Bir cevap yazın