• Cum. Mar 29th, 2024

KIRMIZI LALE FILM FESTIVALINDE GALA HAZIRLIGI

ByHaber Merkezi

Kas 2, 2017

KIRMIZI LALE FILM FESTIVALINDE GALA HAZIRLIGI

Özcan Özbay

5. Kırmızı Lale Film Festivali 3 Kasım Cuma ve 5 Kasım Pazar günleri iki önemli etkinlikte Rotterdam’da kapılarını sinemaseverlere açacak.
sari sicak
3 Kasım Cuma Programında festival açılışı, Kırmızı Lale Korosu eşliğinde gerçekleşecek. Açılış programı sonrasında Sarı Sıcak filmi izlenebilecek. Bu gün sponsorlara teşekkür plaketleri takdim edilecek, festival konuğu olan Adana Altın Koza Film Festivali Başkanı sayın İsmail Dikilitaş bir konuşma yapacaktır.

5 Kasım Pazar günü Basın ve sinemaseverler huzurunda Adana Altın Koza Film Festivali Başkanı ve Yöneticileri ile Kırmızı Lale Film Festivali Başkanı ve yöneticileri arasında Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü imzalanacak. Aynı gün Jüri En İyi Film, En İyi Kısa Film ve En İyi Yönetmen ödülünü açıklayacak. Kırmızı Lale Film Festivali tarafından Erdal Özyağcılar’a Onur Ödülü, Ertem Göreç’e de Yaşam Boyu Başarı ödülü takdim edilecektir.
Ödül töreni Kazanan filmin gösterimi ile son bulacaktır.

Konu ile ilgili konusan Kirmizi Lale Film Festivali Komitesi Baskani Mehmet Emin Alkanlar “Gala mahiyetinde olacak 5 Kasim tarihindeki odul programimiza tum sinema severler davetlidir.”dedi.

Bir cevap yazın