• Per. Mar 28th, 2024

22 YASINDAKİ ÖMER KÖKSAL EVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

ByHaber Merkezi

Kas 2, 2017

22 YASINDAKİ ÖMER KÖKSAL EVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Hollanda da k cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Venlo da yaşayan 22 yasındaki Ömer Köksal evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Edindiğimiz bilgilere göre önceki gün öğlen saatlerinde Venlo da bulunan Nieuwborg sokağında bulunan evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan 22 yasındaki Ömer Köksal olay yerinde yaşamını yitirirken olay yerinden hızla kaçmaya çalışan Katil zanlılarından birinin yakalandığı öğrenildi. Polis olayla ilgili yoğun araştırmalarını sürdürüyor.

SON 3 AYDA 6 TÜRK ÖLDÜRÜLDÜ

Hollanda’da son 3 ay içerisinde bu yaşanan son cinayet ile birlikte 6 Türk uğradıkları silahlı saldırılar sonucu yaşamlarını yitirdiler.

ilk olarak 22 temmuz gecesi 50 yasındaki Mustafa Ateş vurularak öldürüldü. Ardından 27 temmuz gecesi 41 yasındaki Zeki Yumuşak ve 23 ağustos tarihinde ise Hollanda’nın Venlo kentinde kafe işleten Kemal Zengin (44) kapısının önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. daha sonra 41 yasındaki Ergin Başakçı ise 2 eylül tarihinde Rotterdam şehrinde bir kafeteryanin bahçesinde uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti. Yine 11 eylül gecesi de Amsterdam şehrinde Halal Fried Chicken (HFC) restoranları sahibi Ali Ekrem Kaynak(48) vurularak öldürüldü.

Son olarak Ömer Köksal’ın (22) cinayetiyle birlikte son üç ay içinde 6 Türk vatandaşı vurularak öldürülmüş oldu.

BELEDİYE BAŞKANI SCHOLTEN “ÇOK ÜRKÜTÜCÜ BİR OLAY”

Olayın ardından Venlo Belediye Başkanı Antoin Scholten, geçen akşamki olaydan ciddi olarak endişe duyduğunu söyledi. “Bunun bir yerleşim alanında gerçekleştiğinden çok endişe ediyoruz.”dedi. Scholten, dava ile ilgili olarak çok yoğun bir çalışma içinde olunduğunu ve Salı günü öğleden sonra belediye, polis ve yargı arasında olayla ilgili istişarede bulunulacaklarınıda belirtti.

Foto Limburger.nl

Bir cevap yazın