• Per. Mar 28th, 2024

3. ALTIN LALE BAŞARI ÖDÜLLERİ VE CUMHURİYET BALOSU YİNE DOPDOLU

ByHaber Merkezi

Eki 26, 2017

3. ALTIN LALE BAŞARI ÖDÜLLERİ VE CUMHURİYET BALOSU YİNE DOPDOLU

Hollanda da bu yıl 3. yapılacak olan Altın Lale Başarı Ödülleri Balosunda
Halk tarafından belirlenen ve Jüri tarafından seçilen 14 dalda başarılı isimler ödüllerini alacaklar. Bu yıl 3. yapılacak olan yarışmaya 14 dalda 100 un üzeride müracaat olduğu belirtildi.

14 Dalda belirlenen isimlerin ödül gecesinde ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl yine Cumhuriyet Balosu da gerçekleştirilecek.
bulentturker-201711 kişilik seçkin isimlerden oluşan jüri tarafından titizlikle belirlenen adaylar 29 Ekim gecesi ödüllerini alırken aynı gece ayrıca Hollanda da 50 yılın en iyi Hollandalısı ve Türkiye nin 50 yılın en iyisinide bu yıl ilk kez ödüllerini alacak. Öte yandan aynı gece Cumhuriyetimizin 94. yılıda muhteşem bir balo ile kutlanacak.

Altın Lale organizatörü Bülent Türker konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bu yıl 3. kez düzenlediğimiz ve çok büyük ilgi gören yarışmaya yine ilgi beklediğimizin üzerinde oldu. Amacımız başarılı ve bilinmiyenleri gün yüzüne çıkarmak. İlk yıl Naim Süleymanoğlu, sonraki yılda da Türkan Şoray 50 yılın en iyisi ödüllerini aldılar. Tüm yarışmacılara başarılar dileriz.”dedi.
hulya kaya kula
Organize sorumlulardan Hülya Kaya Kula da yaptığı açıklamada “Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Hem Hollanda nın en iyileri seçilirken aynı zamanda Cumhuriyetimizide coşkuyla kutlayacaz. Emeği geçen herkese
teşekkür ederiz. Programımız oldukça yoğun. Muhteşem koro canlı müzik eşliğinde Atatürk ün sevdiği şarkıları söyleyecek ayrıca sürprizler de konuklarımızı bekliyor. Türkiye den de Herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir sinema sanatçımız da onur konuğumuz olarak bizimle birlikte olacak. Cumhuriyet herşeyimiz Atatürk bizim yaşam sevincimiz. Gurur duyuyoruz.”dedi.

Bir cevap yazın