• Per. Mar 28th, 2024

MEGAN DAVİS O SES TÜRKİYE Yİ SALLADI

ByHaber Merkezi

Eki 17, 2017

MEGAN DAVİS O SES TÜRKİYE Yİ SALLADI

Daha önce DRT Ekranlarından tanıdığınız Megan Davis katıldığı O ses Türkiye seçmelerinde başta tüm jüri olmak üzere tüm salondakileri shok etti.

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı O Ses Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümüne Megan Davis isimli yarışmacı damga vurdu.

Aslen Amerikalı olan Megan Davis Konservatuar eğitimini Türk Müziği üzerine tamamladığı Hollanda dan Türkiyede yapılan O ses Türkiye yarışmasına katılmak için gitti ve jürinin karşısına çıktığı ilk andan itibaren hem jüridekileri hem salonu dolduranları şaşkına çevirdi. ingilizce seslendirdiği ilk şarkısının ardından Belçikada yetişen Hadise ile sohbet eden Megan Davis türk müziği ile konservatuar bitirdiğini söyleyince kendisinden istenen sant müziğini icra ederek salondaki herkesin ağızları açık kaldı.
yildiz tilbe ve hadise donduYarışmaya Hollanda’dan katılan ve yaşadığı bölgeden tanıştığı Türkler sayesinde Türk sanat müziğine merak saldığını belirten Megan Davis, seslendirdiği parçayla herkesi kendisine hayran bıraktı. Yarışmacının performansını jüri üyeleri de hayranlıkla izledi.

Bir cevap yazın