• Per. Nis 25th, 2024

MUHTEŞEM ALBÜME MUHTEŞEM TANITIM

Özcan Özbay

Belçika dan Özgür Gündüz Atabay ın sunumunu yaptığı, Türkiye ve çeşitli ülkelerde destek için geceye katılan sanatçılar Asır Özek, Aşık Fedai, Erkan Akalın, Sami Dalmış, Aynur Güneş ve Tuncay Balcı birer birer sahne alması ile başlayan gecede salonu dolduran 500 kişi unutamayacağı muhteşem bir Türkü Gecesi yaşamış oldu.
asir ozekAranje ve Yönetmenliğini Tuncay Balcı ile İsmail İlknur un yaptığı albümde yine Hollanda sahnelerinin sevilen müzisyenlerinden Cihan Ateş de kapak fotoğrafını çekerek destek verenlerden oldu.
Asik Fedaiİki bölümde gerçekleşen tanıtım gecesinin ilk bölümünün ardından ikinci bölüm başlarken Ercan Es in yıllardır kullandığı kendisine ait bir Saz açık arttırmaya çıkarıldı.
hulya kaya kula satinaldi Arttırmayı 850 euro  vererek Diş Doktoru Ahmet Kaya`nın eşi Hülya Kaya Kula satın aldı
sami-dalmis-zuid-pleinErcan Es e Ínsanda Saklı’albümünde Bağlamalarda Erkan Akalın, Tuncay Balcı, Klasik Gitarda Şeyhmuz Fidan, Başs Gitarda Serkan Çabuk, Percussionda Barış Güney, Mey-Zurna-Düdükte Zafer Tasdan, Kavalda Ufuk Şimşek, Kemanede Uğur Onur, Çelloda Murat Süngü ve Vokalde de Tuncay Balcı eşlik etti.
aynur-gunes-sahne12 seçme eser içinde kendisine ait de bir eserin olduğunu belirten Ercan Es mikrofonlarımıza yaptığı konuşmasında heyecan ve mutluğu bir arada yaşadığını belirterek “Bu gün burada benimle olan herkese sonsuz minnettarım. Beklediğimden çok katılımın gerçekleşmesine emek veren tüm dostlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.
Erkan AkalinEs albümünü almak isteyenlerede “Albümümüzü almak isteyen dostlarım benim her sahne aldığım yerde albümlerimde olacak, oralardan temin edebilirler yada direk olarak bana Telefonum ( 06-41-98-94-44 ) dan yada emailim ercanes@live.nl den ulaşarak talepte bulunabilirler.”dedi.
tuncay balciProgram sonunda tüm sanatçıların selamlaması sırasında son süpriz olarak sahneye Ercan Es in eşi Güllü Es gelerek eşinin 39 cu yaş günü pastasını getirdi ve eşini sahnede ilk kutlayan oldu.supriz pasta[1830]

Grup daha sonra salon dışında davetlilere albüm imzaladılar.

ercan-imza[1826]

konser sonu-topluca-cicek2[1829]

Bir cevap yazın