• Cum. Mar 29th, 2024

ERCAN ES ‘İNSANDA SAKLI’ ALBÜM TANITIMI 17 EYLÜL DE

ByHaber Merkezi

Eyl 15, 2017

ERCAN ES ‘İNSANDA SAKLI’ ALBÜM TANITIMI 17 EYLÜL DE

Özcan Özbay
ercan es tanitimHollanda da müzik piyasasında Sazı ve Türküleriyle aranan isimlerden olan Ercan Es uzun zamandır çalışmasını yaptığı CD albümünü tamamladı. 17 Eylül Pazar günü saat 19.00 da Rotterdam Zuidplein Tiyatrosunda tanıtım gecesi var.

4 yasından bu yana saz çalarak müziğin içerisinde olan ve Hollanda sahnelerinde aranan isimlerden biri olan Ercan Es hayalini gerçekleştirdi. Uzun ve titiz çalışmaların ardından özenle hazırladığı İnsanda Saklı adlı albümünü piyasaya sunmadan önce Zuidplein Tiyatrosunda Özgür Gündüz Atabay in sunacagi bir tanıtım gecesi ile müzikseverlere tanıtacak. Tanıtım gecesine Aşır Özek, Aşık Fedai, Tuncay Balcı, Erkan Akalın, Aynur Güneş ve Sami Dalmış ta konuk sanatçı olarak katılarak davetlilere unutulmaz bir türkü gecesi sunacaklar.

Gece ile ilgili olarak tum müzikseverleri bu geceye bekledigini belirten Ercan Es “Calismalarim boyunca bana desteklerini esirgemeyen başta degerli eşim Zernişan Güllü ve tüm sanatci dostlarima teşekkür ediyorum.”dedi.

Online bilet almak yada daha geniş bilgi edinmek isteyenler 06 41 98 94 44 numaralı telefondan yadan www.theaterzuidplein.nl adresinden bilgi alabilirler.

Bir cevap yazın