• Cum. Mar 29th, 2024

Geçici Maslahatgüzar Elçi Müstesar Aslan Alper Yüksel’in 2017 yili Kurban Bayrami Mesaji

ByHaber Merkezi

Ağu 31, 2017

T.C. Lahey Büyükelçiligi Geçici Maslahatgüzari Elçi-Müstesar Aslan Alper Yüksel’in 2017 yili Kurban Bayrami Mesaji

“T.C. Lahey Büyükelçiligi Geçici Maslahatgüzari Elçi-Müstesar Aslan Alper Yüksel’in 2017 yili Kurban Bayrami Mesaji;

Hollanda’da yasayan Türk toplumunun degerli mensuplarinin Kurban Bayramini içten dileklerimle tebrik ediyorum. Bu Bayramin ülkemiz, milletimiz, Islam âlemi ve tüm insanlik için hayirlara vesile olmasini, esenlik ve baris getirmesini temenni ediyorum.

Sizler gerek bireysel, gerek toplumsal düzeyde, Hollanda’da bir taraftan gelenek ve göreneklerimizin kusaktan kusaga aktarilmasini saglamakta, bir taraftan da yasadiginiz ülkenin kültürel ortamina sundugunuz renk ve degerlerle vazgeçilmez bir katki sunmaktasiniz.

Bu katkilariniz kadar önem tasiyan bir baska zenginlik de sevgi ve hasret dolu yüreklerinizle kurdugunuz köprülerdir. Bu köprüler ve toplumumuzun dayanismasinin temelleri de çesitli müdahalelerden veya yanlis degerlendirmelerden etkilenmeyecek kadar saglamdir. Bu, çesitli vesilelerle görülmüs olup, Kurban Bayrami gibi mübarek günlerde ortaya koydugunuz birlik ve dayanisma ruhu da bunun somut göstergelerinden birini teskil etmektedir.
Hollanda’daki tüm vatandaslarimizin bayram günlerinin güzel coskusunu, sevdikleriyle birlikte saglik ve huzur içinde doyasiya yasamasini diliyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum. “

Bir cevap yazın