• Sal. Nis 23rd, 2024

Kayıp Hollandalılar’dan haber var

ByHaber Merkezi

Ağu 2, 2017

Kayıp Hollandalılar’dan haber var

Türkiye’de kayıp olarak aranan 3 Hollandalı’nın ikisinden haber alındı. Hollanda polisi Sabahat Derya Breukers-Un ve Bjorn Breukers ile telefonla konustuğunu bildirdi. Polis fazla bilgi vermemekle birlikte konuşmanın halen kayıp olan 22 yaşındaki Joey Hoffman hakkında olduğunu fakat konuşmanın tam detayını da belirtmek istemiyor. Polis ayrıca Turk ve Hollanda polisinin araştırmayı sürdürdüğünü belirtti.

Soruşturmayı beraber yürüten Hollanda ve Türk polisleri Joey’un hayatta olduğuna dair hiçbir ize raslamadıklarından Joey’in hayayından endişe ediyorlar.
Yapılan başka bir açıklamada Hollanda RTL Haber sipikeri Olaf Koenders Derya ile telefonla goruşmüş fakat Derya fazla uzun konuşamayacağını soyleyip telefonu kapatmış

Hollanda polisi teyid etmemekle birlikte Türk Polisi, Derya ve esi Bjorn’in görüntülerini Ankara yakınlarında bir kamerada gördüğünü belirtmiş..

Polis şimdi bu üç kişinin tam olarak Turkiye’de ne yaptıklarıni ve Silifke’ye yolculuk yaptıkları minibusü araştırıyor.

Björn Breukers ve Sabahat Derya isimli arkadaşları ile birlikte Temmuz ayı başında Silifkeye tatile giden Hollandalı genç, Joey Hoffman 8 temmuz tarihinde bulunduğu Silifke’den, Adana’dan Hollanda’ya dönmek üzere ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamış Havalimanına da ulaşmadığı bilgisi alınan gencin nerede olduğu yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor.

Björn Breukers ve Sabahat Derya Breukers’dan da son bir haftadır haber alınamıyordu

Bir cevap yazın