• Sal. Nis 16th, 2024

KIRMIZI LALE KOROSUNDAN MUHTEŞEM BİR KONSER

ByHaber Merkezi

May 16, 2017

KIRMIZI LALE KOROSUNDAN MUHTEŞEM BİR KONSER

Özcan Özbay

Hollanda da geleneksel hale gelen ve bu yıl 5. sı düzenlenecek olan Kırmızı Lale Film Festivali ( Rode Tulp Film Festivaal) bünyesinde oluşturulan Kırmızı Lale Korosu Festival öncesinde Müzik severlere unutamayacakları bir konser verdi.

Rotterdam da bulunan Zuid Plein Tiyatro salonunda gerçekleşen konserde salon tamamen doluydu. Programa Ana sponsorlugu Triodor Sirketi yaparken Türkiye den de Memorial Hastanesi Sponsorler arasinda yer aldı.

Şef Burak Dolutaş yönetimindeki Kırmızı Lale Korosu 2 bölüm halinde gerçekleştirdikleri konserde seslendirdikleri tüm parçalara salondaki davetlilerde eşlik ettiler.

Programin supriz bolumunde de Aslan Muzik Grubu da sahneye gelerek, sevilen eserlerle Kirmizi Lale Korosuna eslik ettiler. Programin ardindan Sef Burak Dolutas ta Aslan Muzik uyelerine cicek verdi.

Program sonrasında görüşlerini aldığımız Kırmızı Lale Film Festival başkanı Mehmet Emin Alkanlar “Festivalimizi bilindiği gibi Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirecektik. Ancak Türkiye ve Hollanda da ki seçim ve referandumlarla gerilen ortamda bunu yapmak istemedik ve Ekim ayı içine erteledik. Vatandaşlardan talebide düşünerek Kırmızı Lale Koromuzu bu konser ile sahneye aldık ve beklenenin üzerinden ilgi gördüğünü görmektende çok mutluyuz.”dedi.

Türkiyede başarılara imza atarak kalitesini ortaya koymuş olan Memorial hastanesi Uluslararası Pazarlama Uzmanı Ebru Tok ta mikrofonlarımıza “Harika bir ortam oldu. Güzel bir kitle var. Sponsor olmakla iyi ve doğru bir şey yaptığımızı bir kez daha gördük.”dedi.
burak dolutas cicekHollanda da yeni çalışmalarda olacağına değinen Memorial Hastanesi Uluslararası pazarlama Uzmanı Tok “Hastane olarak Hollanda ile ilgili düşüncelerimiz çok. Piyasa araştırması yapıyoruz. Çok yakında gelsimelerden haberdar olacaksınız.”dedi.

Konser sonrasında yapılan kısa bir kokteyl ardından müzik severler yeni tarihi sabırsızlıkla beklediklerini belirterek salondan ayrıldılar.

Bir cevap yazın