• Per. Mar 28th, 2024

Hollanda’dan Karaman’a Uyusturucu Getirdi

ByHaber Merkezi

May 14, 2017

Hollanda’dan Karaman’a Uyusturucu Getirdi

Karaman polisi, Hollanda’dan çok sayida uyusturucu hap ile esrar getiren sahsi düzenledigi operasyonla yakaladi. Zanli çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlügü Uyusturucu ile Mücadele Subesi ekipleri, bir sahsin yurt disindan uyusturucu getirecegi yönünde duyum almasi üzerine genis çapli çalisma baslatti. Uyusturucuyu getirecek olan M.K. (51) isimli süpheliyi Türkiye’ye girdigi andan itibaren takibe alan ekipler, zanliyi Karaman’da düzenledigi operasyonla yakaladi. Sahsin arabasi ve evinde arama yapan ekipler, 4 bin 361 adet ecstasy hap, bin 895 gram takoz esrar, 1 adet kurusiki tabanca ile bu tabancaya ait 8 adet mermi ile hassas terazi ele geçirdi. Ele geçirilen uyusturucu maddelere el konulurken, zanli sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlügüne götürüldü. Ifadesi tamamlanan zanli çikarildigi mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.

Öte yandan, basarili geçen operasyon sonrasi Emniyet Müdürlügünü ziyaret eden Karaman Valisi Süleyman Tapsiz, operasyonu gerçeklestiren ekibi tebrik ederek, uyusturucu ile mücadelenin etkin ve kararli bir sekilde bundan sonra da devam edecegini söyledi. – KARAMAN

Bir cevap yazın