• Cum. Nis 19th, 2024

RADYO DENİZ 5. TAVLA TURNUVASI YİNE KIYASIYA GEÇTİ

ByHaber Merkezi

May 1, 2017

RADYO DENİZ 5. TAVLA TURNUVASI YİNE KIYASIYA GEÇTİ

Hollanda merkezli Deniz Radyo Televizyonu (DRT) olarak başlatılan sosyal etkinlikler çerçevesince 4 yıldır her sene devam eden Tavla turnuvası bu yıl 5. kez yinelendi. Hollanda nin nezih mekanlarindan biri olan iskender Restaurant ta yapilan Turnuvaya, siyaset, işadamları, kurum, kuruluş temsilcileri katıldı. Bahattin Kaya bu yılın birincisi olurken Kürşat Koşer ikinci Melih Gökduman da üçüncü oldu.

Kıyasıya geçen karşılaşmalar devam ederken Hollanda nın sevilen Müzisyenleri Cihan Ateş Udu ve sevilen eserler ile, Serdar Demirbaş ve Meg Davis hem çalıp hem söyledikleri türküler ile, Ercan Söğüt türkülere sazı ve sesiyle kattığı lezzet ile, Melih Gökdüman klavyedeki ustalığını konuşturarak ayrı bir renk kattılar.
5.radyodeniz tavla turnuvasi5 yıldır kesintisisiz olarak devam eden Radyo Deniz Tavla Turnuvası hakkında konuşan DRT MEDİA Genel Yayın Müdürü ve sahibi Özcan Özbay “Amacımız Hollanda da yaşayan insanlarımızı aile ortamında, müzikli sohbetli bir şekilde biraraya getirerek, hem eğlendirmek hemde güne bir anı olsun diye kazananlara kupa vererek bu günü ölümsüzleştirmek amacı ile başladığımız Tavla turnuvamızda 5. yılı geride bıraktık. Yine bu düşünce ile başladığımız Okey Turnuvamızında 3 yılını geride bıraktık. Bu yıl Kasım- Aralık gibi 4. nu gerçekleştireceğiz. Bizleri bu turnuvalarımızda hiç bir zaman yalnız bırakmayan başta Hotiad, yönetimi ve üyelerine, diğer işadamlarımıza, müzisyen arkadaşlarımıza, kurum, dernek temsilcilerine ve tüm dostlarıma çok teşekkür ederim.”dedi.
bahattin kaya birinci oldu
Sert geçen müsabakaların ardından ödüle hak kazananlar belirlendi. 5. Radyo Deniz Tavla Turnuvasının birincisi Bahattin Kaya olurken ikinciliği Kürşat Koşer ve üçüncülüğü de Melih Gökduman kazandı.

Kazananların Kupa töreninde de Turnuvada üçüncü gelen Melih Gökdüman a O ses Türkiye ye Hollanda dan katılarak başarılı performans gösteren Dilan Dutkusu kupasını verdi. Turnuva ikincisi Kürşat Koşer e de kupasını Deniz TV de her Çarşamba günleri yayımlanan Akşam Sefası Programı Yapımcılarından Özlem Damgacıoğlu verdi. Turnuvada finalde Kürşat Koşer ile çekişmeli bir maç sonrası birinciliği kazanan Bahattin Kaya ya da kupasını D66 Milletvekili sayın Fatma Koşer Kaya hanım takdim etti.

Gece geç saatlere kadar değerli müzisyenlerin birbirinden güzel eserleri ile devam etti.

Haber ile ilgili fotograflar Facebook sayfalarimizda mevcuttur.
https://www.facebook.com/DRTRadyodeniz/

Bir cevap yazın