• Cum. Mar 29th, 2024

Hollandali Yatirimcilar Gözünü Bergama’ya Dikti

ByHaber Merkezi

Şub 14, 2017

Hollandali Yatirimcilar Gözünü Bergama’ya Dikti

Hollanda Ticaret Tesvik Merkezi (NBSO) temsilcisi Faruk Uçar ve Mehtap Yildiz Nuijens, Bergama Belediye Baskani Mehmet Gönenç’i ziyaret ederken, heyet üyeleri, yatirimcilarin tesvik edilmesi amaciyla mayis ayinda Bergama’ya gelmesini kararlastirildi.

Bergama Belediye Baskani Mehmet Gönenç, Hollanda Ticaret Tesvik Merkezi (NBSO) temsilcisi Faruk Uçar ve Mehtap Yildiz Nuijens’i makaminda agirladi. Görüsmede, yatirim için Bergama Organize Sanayi Bölgesi (BOSBI)’ni seçen rüzgar tribünü kanat üreticisi Danimarkali sirket ile birlikte, bölgenin bu konuda ön plana çiktigi konusuldu. Bergama’ya yenilebilir enerjide yapilacak yeni yatirimlarin önünün açildigini belirten konuklar, Hollandali yatirimcilarin bu alanda Bergama’ya yatirim yapmak isteyebileceklerini ifade ettiler. Bu konuda ise heyet üyeleri, Bergama Belediye Baskani Mehmet Gönenç’ten isbirligi istedi.

Toplantida Bergama Ticaret Odasi (BERTO) ile birlikte Hollandali yatirimcilarin mayis ayinda Bergama’ya getirilmesi, buradaki olanaklarin anlatilarak tesvik edilmesi kararlastirildi. Yapilan ziyaret için memnuniyetini dile getiren Baskan Gönenç, “Yatirim için Bergama Organize Sanayi Bölgesi (BOSBI)’ni seçen rüzgar tribünü kanat üreticisi Danimarkali sirket ile birlikte bölge yatirimcilarin dikkatini çekmeye basladi. Dolayisiyla Hollandali yatirimcilarinda bölgeyle ilgilenmesi istihdam açisindan umut verici bir gelisme. Mayis ayinda Bergama ticaret Odasi ile birlikte Hollandali yatirimcilara bölgeyi tanitacagiz. Hem temiz enerji, hem de istihdam açisindan yapilacak yatirimlarda elimizden gelen katkiyi saglayacagiz” dedi. – IZMIR

Bir cevap yazın