• Cts. Nis 20th, 2024

THY HOLLANDA YENİ MÜDÜRÜ CENGİZ İNCE OSMAN GÖREVE BASLADI

ByHaber Merkezi

Oca 11, 2017

THY HOLLANDA YENİ MÜDÜRÜ CENGİZ İNCE OSMAN GÖREVE BASLADI

Özcan Özbay

Türk Hava Yollari Hollanda müdürü Ahmet Sahin in görev süresinin sona ermesinin üzerine Hollanda THY müdürlügüne atanan Cengiz İnce Osman yeni görevine basladi.

Göreve geldigi ilk günlere denk gelen Dünyanin en ünlü Turizm Fuarlarindan biri olarak anilan Utrecht Turizm fuarinda kendisi ile görüstügümüz THY Hollanda müdürü Cengiz İnce Osman “Yeni görevimize basladigimiz bu günlerde böyle önemli bir organizede olmaktan mutluluk duyuyorum. Bilindigi gibi Utrecht Turim Fuari Dünyaca üne sahip oldugu gibi Turizm sektöründe Hollanda bizim içinde bir okadar önem tasiyan müsteri grubumuz.”dedi.

Bir süre önce Rotterdam uçuslarinin kadirilmasinin tepki görmesini, taleplerle ilgili yeni bir gelisme olup olmadigi konusunda ki sorumuzu da cevaplayan Osman “Rotterdam bizim için önemli bir sehir, buradan daha önce yapilan uçuslar ve sonrasi, suan merkezde yeniden masaya yatirilmis ve görüsmeye açilmis durumda. Bu konu degerlendirilmekte. En kisa zamanda bu konu ile ilgili detayli açiklamalarimizi siz degerli Basinimiz ile paylasacagiz.”dedi.

Dünyaca taninmis bir fuar olan Utrecht fuarina ilk katilimini da degerlendiren THY Hollanda müdürü Cengiz İnce Osman “Bu gün burada olmaktan mutluyum. Bu önemli fuara ilk kez katiliyorum. Bu gün acentalar ve Basina özel yapilan açilis kokteyli olmasina ragmen ilgi gayet güzel. Acentalarimizin çogu gelmisler. THY olarak bildiginiz gibi çok büyük bir hizmet kurumuyuz. Her yil olan büyüme çalismalarimiz bu yil da yine eskisi gibi olacagina inaniyorum.”dedi.

7 yillik Singapur THY Müdürlügü yaptiktan sonra Hollanda ya atanan Cengiz İnce Osman daha öncesinde de 2 yil Etiyopya da THY Müdürlügü görevini yerine getirmisti.

Bir cevap yazın