• Per. Mar 28th, 2024

CHP HOLLANDA BiRLiGiNDEN DEV PANEL

ByHaber Merkezi

Kas 25, 2016

CHP HOLLANDA BiRLiGiNDEN DEV PANEL

Özcan Özbay

CHP Hollanda Birligi etkili calismalarina bir yenisini daha hazirlama ugrasinda. Birlik 11 Aralikta genis katilimli bir panel hazirligini tamamlamak uzere.
arzu ozalpHollanda da yaptiklari aktif calismalarla genel merkez tarafindan da yakindan takip edilen CHP Hollanda Birligi 11 Aralik ta Turkiyeden onemli siyasi ve burokratlarin da katilacagi genis katilimli bir panel icin kollari sivadi. Davetlilerin olumlu yaklasimlarindan sonra alt detaylar uzerine calistiklarini belirten CHP Hollanda Birligi Baskani Arzu Özalp “Türkiye, Avrupa ve Demokrasi konulu Panel, içinden geçilen süreci anlamamız için ideal bir toplantı olacak. Bu Panelde; tutuklamalar, kapatmalar, yasaklar, başkanlık ve Türkiye/AB ilişkilerini daha iyi anlayacağız. Çünkü konuların asıl muhatapları, konularında uzman olan Fikri Sağlar (CHP), Kati Piri (PvdA), Sadet Karabulut (SP) ve Necdet Saraç (CHP), Rabin Baldewsingh (PVDA), Kristen Meijer (PVDA) ve Hans van Heijningen (SP) den olusan katılımcılar bizlerle tespitlerini, çözüm ve önerilerini paylaşacaklar.) dedi.

Vatandaslarinda panelde sorulari ile yer alabilecegininde altini cizen Özalp ( Panele katilan Vatandaslarimiz da konuklara sorular yonetebilecekler. sonrasinda da Müzik ve Şiir dinletileri dinleyecegiz. Güçlü ve ses getirmesini beklediğimiz bu etkinliğimize herkesin katilim ve destegini bekliyoruz.”dedi.

Bir cevap yazın