• Cum. Nis 19th, 2024

HiKMET GÜRCÜOGLU, MURAT GEDiK VE DURMUS DOGAN VURULDU

ByHaber Merkezi

Eki 10, 2016

HiKMET GÜRCÜOGLU, MURAT GEDiK VE DURMUS DOGAN VURULDU

Özcan Özbay

Gectigimiz hafta sonu yaklasik 20 yildir Rotterdam dan Dunya ya canli yayinlar yapan ve sosyal hayatta surekli organizeleri ile ulkede yasayan Turkler arasinda yerini alan DRT YAYINCILIK yeni bir organize ile uc kurumu Paintball oyunu ile bir araya getirerek farkli bir eglenceye daha imza atti.
14599906_10157706739535637_1793384753_oHollanda nin onde gelen kurumlarindan Hotiad, Hollanda Turk Federasyonu ve Tover isadamlari dernegi uyeleri ile vatandaslardan olusan Kirmizi ve Yesi Grup olarak iki tim halinde gerceklesen Paintball savaslarinda galip taraf Kirmizi Grup oldu.
paintbal-radyodeniz6Hotiad Baskani Hikmet Gurcuoglu ve Tover Baskani Durmus Dogan in bir grupta yer aldigi Paintball savasinda Cogunlugu Turk Federasyonundan olusan Kirmizi Grup rakip timin bayragini kalesinden alarak savasi kazandi.
paintbal-radyodeniz12Paintball sonrasi Sucuk ekmek partisine katilan tum katilimcilar yedikleri boyali kursunlarin acisini unutup bu farkli organizeyi duzenleyen DRT YAYINCILIK sahibi Ozcan Ozbay a tesekkur ettiler.

Bu ve daha fazla resimler icin Facebook sayfamizi ziyaret edebilirsiniz
DRT YAYINCILIK FACEBOOK SAYFASI

Bir cevap yazın