• Cum. Mar 29th, 2024

SARA ERDAL RESiM SERGiSiNi ACTI

ByHaber Merkezi

Eyl 22, 2016

SARA ERDAL RESiM SERGiSiNi ACTI

Özcan Özbay

Resime olan ilgisini gecte olsa degerlendiren ve yogun skeilde calisarak bir yil icerisinde kendisine sergi acabilecek bir duruma gelen Sara Erdal ilk resim sergisini onceki gun Rotterdam da gerceklestirdi.
resim sergisi16 resimden olusan sergiye Erdal in yekin cevresi ve resim severler katildi. Serginin acilisinda bir konusma yapan Charlois Belediye Meclis uyesi Zeki Baran “Bu anlamli gunde Sara Erdal i yalniz birakmayarak verdiginiz destek icin tesekkurler.”dedi.
resim sergisi1Konu ile ilgili olarak konustugumuz Resim Sanatcisi Sara Erdal hobi ile baslayarak daha sonrasinda arkadaslarinin destegi ile bu isi profesyonellestirmek istediginin altini cizerek, ” Resimlerimde Yagli boya ve akril kullaniyorum. Temali calismaktan ote o an tualin basina oturdugumda aklima gelen ne ise onu sekillendirmeye calisiyorum. Bu ilk sergimde beni yalniz birakmayan dostlarima tesekkur ederim. Yakin bir zaman icinde ikinci sergimi acmak icin daha simdiden yogun sekilde hazirliklar icerisindeyim. Bu ise basladik, artik devami mutlaka gelecek.”dedi.
resim sergisi2resim sergisi4resim sergisi5

Bir cevap yazın