• Çar. Nis 24th, 2024

HANIMELi AS EVi ACILDI

ByHaber Merkezi

Eyl 19, 2016

HANIMELi AS EVi ACILDI

Özcan Özbay

Hollanda da son donemlerde oldukca revacta olan Restorant sektorune farkli bir konseptte iddiali ve yeni bir yer daha eklendi, Hanimeli As evi onceki gun bir kokteyl ile acildi.
dostlari yalniz birakmadiEv ortamında kahvaltı ve yemek yenilebilecek nezih ve farklı bir mekan slogani ile hizmete basladikalrini belirten Hanimeli As Evi sahibi Yahya Arslan sadece hanimlardan olusan bir ekiple her gun farkli bir yorenin yemegini sunacaklarini belirtti.
hanimeli asevi ekibiBir restoranttan cok ev ortamında bir damak zevki tattıracaklarını ifade eden işletme Sahibi Yahya Arslan “Uzun zamandır böyle bir konsept düşünüyordum. içeriğimiz tamamen yöresel yemeklerden oluşuyor. Yemeklerimizde ve kahvaltımızda kesinlikle mikrodalga ve dipfiriz ürünleri kullanmayacagız. Ürünlerimizin hepsini günlük taze olarak temin ediyoruz.”dedi.
hanimeli asevi icHanimeli As evi olarak Holalnda da ki yardima muhtac insanlarida dusunerek bir onceki gunden kalan yiyecekleri ziyan etmeyerek Hollanda’da bulunun kimsesiz ve evsizlere iletiyoruz.”dedi.
ic servisHanimeli As Evi isminden de anlasilacagi gibi sadece bayanların elinden cikan yiyeceklerin olacagi bir yer oldugunu belirten Arslan “Ozellikle kahvaltı ve yemek cesitlerimiz ile çok zengin bir menüde müsşterilerimize ekram edecegiz.” dedi.
ic1Dostlarınızla, ailenizle keyifli bir yemek yada kahvaltı etmek istiyorsanız Hanımeli Aş evi alsilmisin disinda ve herkesin kendi yoresinden de yemeklerin bulacagi ender mekanlardan biri olacak gibi.
kurdaleservis1

Hanimeli As Evi her gun saat 09.00-21.00 arasi Putselaan 35, 3072 CB Rotterdam adresinde hizmetinizde.

Bir cevap yazın