• Cum. Mar 29th, 2024

Yeni Teknik Direktör İstanbul’da

ByHaber Merkezi

Ağu 15, 2016

Yeni Teknik Direktör İstanbul’da

Fenerbahçe’nin teknik direktörlük görevine getirmek istediği Dick Advocaat, sarı lacivertli kulüp ile görüşme yapmak için İstanbul’a geldi. Dick Advocaat’ı Sabiha Gökçen Havaalanında Ali Yıldırım karşıladı.

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın ayrılığı sonrası teknik direktör çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertli kulüp, Hollandalı teknik adam Dick Advocaat ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adamdan ilk açıklama da geldi…

“BÖYLE BİR TEKLİFİ REDDEDEMEZDİM”
yeni-teknik-direktor-istanbul-da

68 yaşındaki teknik adam, Fanatik’e yaptığı açıklamada, “Kulüp takımı çalıştırmayı bir süre önce bıraktığını belirten 68 yaşındaki teknik adam, “Ancak Fenerbahçe bana inanılmaz bir teklifle geldi. Ben de kabul ettim. Böyle büyük bir kulübün böyle müthiş teklifi asla reddedilemezdi.Konuyla ilgili daha sonra uzun bir açıklama yapacağım” dedi.

Advocaat saat 17: 00 itibariyle İstanbul’a geldi. FB TV’den yapılan açıklamaya göre; Sarı-Lacivertli ekip ünlü teknik adam ile bugün bir görüşme yapacak.

HOLLANDA’DAKİ GÖREVİNİ BIRAKTI! RESMİ AÇIKLAMA…

Hollanda Futbol Federasyonu, Dick Advocaat’ın milli takımdaki görevini bıraktığını resmen açıkladı.

Hollanda Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen Dick Advocaat’ın Hollanda Milli Takımı yardımcı antrenörlüğü görevinden resmen ayrıldığını bildirdi.

Bir cevap yazın