• Sal. Mar 19th, 2024

HOLLANDA YOZGATLILAR FEDERASYONU VALİ ÇAKIR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

ByHaber Merkezi

Ara 4, 2018

HOLLANDA YOZGATLILAR FEDERASYONU VALİ ÇAKIR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Özcan Özbay

Hollanda Yozgatlılar Federasyonu misafirleri Yozgat Valisi sayın Kadir Çakır ile birlikte üyelerine kahvaltı düzenledi. Rotterdam ın sevilen nezih mekanlarından biri olan Meydan Restaurant taki Kahvaltıya Yozgat valisi dışında federasyona üye dernek yöneticileri ve üyeler katıldılar. Restaurantın ismi günün espirisinade isim babalığı yaptı ve günün espirisi “Yozgatlılar Meydaha indi” oldu.

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Yozgat Valisi sayın Kadir Çakır yaptığı konuşmada Yurtdışındaki vatandaşlarımızın örgütlenerek daha güçlü hale gelmiş olmalarından duyduğu memnuniyetin altını çizerek “Yurtdışına işçi olarak çıkan vatandaşlarımızın artık o ülkelerde yaşamın bir parçası olmasından, yönetiminde yer alıyor olduğunu görmekten çok mutluyuz. Ben 4 hafta oldu Yozgat a Vali olarak atanalı. Tüm çalışma hayatımda olduğu gibi buradada kapım hep açık olacak, kimin ne derdi varsa direk bana ulaşarak bu derdini dile getirecek.”dedi.

Kahvaltı sonrası Deniz TV de canlı yayına katılarak Hollanda, Yozgat ve hemşerileri konularaında düşüncelerini açıklayan Vali Çakır daha sonra Hollanda Yozgatlılar Federasyonu tarafından düzenlenen 10. Hollanda Yozgatlılar Dayanışma Gecesine katıldı.

Bir cevap yazın