• Per. Nis 18th, 2024

10. YOZGATLILAR ŞÖLENİ 2 ARALIK TA

ByHaber Merkezi

Kas 22, 2018

10. YOZGATLILAR ŞÖLENİ 2 ARALIK TA

Özcan Özbay

Hollanda da yaşayan Yozgatlıların çatı örgütü olan Yozgatlılar Federasyonu geleneksel hale getirdikleri Yozgatlılar Şöleninin bu yıl 2 Aralık ta onuncusunu yapacaklar. Şölene Yozgat Valisi Kadir Çakır da katılacak.

Son 9 yıldır aksamadan gerçekleştirilen Yozgatlılar Şöleni bu yıl 2 aralık ta 10 cu kez yapılacak. Konu ile ilgili konuştuğumuz Hollanda Yozgatlılar Federasyonu başkanı Zeki Baran “Bu yıl önceki yıllara oranla daha da kalabalık bir katılım bekliyoruz. Şölenimize sayın Valimiz Kadir Çakır da katılacak.”dedi.

2 Aralık ta yapılacak olan Yozgatlılar Şölenine ayrıca Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan da katılacağını da belirten Baran “Göreve geldiğimizden bu yana yaptığımız çalışmalarla Hollanda da ki hemşerilerimizi sıkça bir araya getirip onlar için faydalı olabilecek herşeyi yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

Şölende Sanatçı Yudum güzel şarkıları ile aktılımcılara unutamayacakları bir gece yaşatırken Yozgat ın sevilen komedyeni Burak Öngel de Çelebi Emmi tiplemesiyle herkesi güldürecek.

Bir cevap yazın