• Per. Mar 28th, 2024

Rotterdam Baskonsolosu, uyeler ve is adamlari ile kahvalti programinda bulustu

ByHaber Merkezi

Kas 5, 2018

MÜSIAD Rotterdam, Rotterdam Baskonsolosu, uyeler ve is adamlari ile kahvalti programinda bulustu

Zeynel Abidin Kılıç

MÜSIAD Rotterdam, Hollanda’daki sivil toplum kurulusu temsilcileri ve isadamlari ile Rotterdam Helai Restoran’da bir araya geldi. Kahvalti programina Rotterdam Baskonsolosu Aytac Yilmaz da katildi.

MÜSIAD Rotterdam üyeleri ve ailelerinin yogun ilgi gösterdigi kahvalti programina T.C. Rotterdam Baskonsolosu Aytaç Yilmaz, Rotterdam Baskonsoloslugu Ticaret Atasesi Tarik Gençosmanoglu, MÜSIAD Rotterdam Baskani Mustafa Duyar, Amsterdam Baskani Ümit Akbulut, Utrecht Baskani Ali Köklü, Den Haag Baskani Hamza Çelik, Netuba yöneticileri, isadamlari dernek temsilcileri, Rotterdam MÜSIAD Yönetim Kurulu üyeleri ve diger davetliler katildilar.
Programda açilis ve selamlama konusmasi yapan MÜSIAD Rotterdam Baskani Mustafa Duyar, katilimdan duydugu memnuniyeti ifade etti ve bugüne kadar yapilan çalismalari ana basliklar altinda siraladi. Önümüzdeki günlerde üyeleriyle birlikte Türkiye gezisi için hazirliklar yaptigina vurgu yapan Duyar, MÜSIAD Rotterdam olarak istikrarli bir büyüme içerisinde olduklarini ve bu süreci çok iyi degerlendireceklerini dile getirdi.

Rotterdam Baskonsolosu Aytaç Yilmaz da davette bir konusma yaparak, Hollanda Türk toplumunun elde ettigi ticari basarilarini övdü. Kisa süre içerisinde sayisiz basari örneklerine tanik oldugunu ifade eden Yilmaz, kendilerinin de bu sürece katki yapmak için ellerinden gelen gayreti sar edecegini belirtti.

Isini düzgün yapan is adamlarinin hem kendi inanç ve düsüncesine hem de ticaret yaptigi ülkeye deger kazandiracagina vurgu yapan Yilmaz, bu tür insanlarin bir nevi kendileri gibi elçilik görevi yaptiklarina dikkat çekti.
Konusmalarin ardindan kahvaltiya geçildi.

Bir cevap yazın