• Sal. Mar 19th, 2024

ALİ POYRAZOĞLU “BENİ DAHA ÇOK İŞİN ARTIK MANEVİ YÖNÜ İLGİLENDİRİYOR”

ByHaber Merkezi

Eki 5, 2018

ALİ POYRAZOĞLU “BENİ DAHA ÇOK İŞİN ARTIK MANEVİ YÖNÜ İLGİLENDİRİYOR”

Özcan Özbay

Ünlü Sanatçı Ali Poyrazoğlu Asi Kuş adlı oyun için geldiği Hollanda da Deniz TV stüdyolarınıda ziyaret ederek canlı yayın konuğu oldu.

Orontes Productions tarafından organize edilen Asi Kuş adlı oyun için Organizatör Ali Sabahoğlu tarafından Hollanda ya getirilen ünlü sanatçı ayağının tozu ile geldiği Deniz TV stüdyolarında canlı yayın konuğu olarak hem oyun hakkında hemde kendi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Sunucu Özlem Akyurt un konuğu olan Poyrazoğlu Hollanda ya 15 yıl önce yine bir oyun için geldiğini aradan geçen zaman sonrasında yine güzel bir oyun Asi Kuş ile Hollanda da olmaktan mutlu olduğunu belirterek “Hollanda da ki tiyatro severlerle birlikte olmamı sağlayan Ali Sabahoğlu dostuma teşekkür ediyorum. Tüm Tiyatro severleri oyuna bekliyorum.”dedi.

Organizatör Ali Sabahoğlu da yaptığı açıklamada “Hollanda da ki Tiyatro severler için böyle önemli bir sanat insanını buraya getirdik. Ali Poyrazoğlu gibi büyük bir ustanın tek kişilik oyunu Asi Kuş a tüm tiyatro severleri bekliyoruz.”dedi.

Bu tür organizelere devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Ali Sabahoğlu “Orontes Productions olarak önümüzdeki günlerde yine çok değerli sanatçıları Hollanda ya getireceğiz, bizi takip etmeye devam edin.”dedi.

Bir cevap yazın