• Sal. Mar 19th, 2024

ROTTERDAM FOODSQUARE ACILDI

Özcan Özbay

Rotterdam in en hareketli sokaklarindan biri olan witte de withstraat uzerinde bulunan 9 Restorant in kendine ozgu yemek tecrubelerinisunabilmek icin birleserek Rotterdam a disaridan gelen misafirlere daha kaliteli bir ortam sunabilmek icin olusturduklari Rotterdam Foodsquare onceki gun Rotterdam Belediye Meclis Uyesi Alderman Said Kasmi nin de katildigi torenle acildi.

Iclerinde Rotterdam in nezih restorantlarindan Nazar Restorantinda yer aldigi dokuz restorantin kendi yemek deneyimlerini ve kulturel tarzlarini sunabilecekleri bir ortam oldugunu belirten Rotterdam Belediye Meclis Uyesi Alderman Said Kasmi Rotterdam Foodsquare nin burada ornek teskil edecegini bunun diger sehirlerdede olacagini soyledi.

Alderman Said Kasmi resmen Rotterdam Foodsquare’nin açilisinda yaptigi konusmada “Witte de Withstraat’a bitisik olan Schiedamse Vest caddesi uzerindeki her biri kendi yemek deneyimi ve kendine ozgu kulturel cazibesiyle dokuz restorant isletmesinden olusmaktadir. Bu firmalar yilin basinda bir araya gelerek guclerini birlestirmislerdir.”dedi.

Burada Ne Bulacaksiniz?

Witte de Withstraat’a bitisik olan Schiedamse Vest caddesi uzerinde bulunan dokuz restorant ta Yunan mutfagindan, Turk Misafirperveligine, Amerikan klasiklarinden italyan lezzetlerine kadar bir cok lezzeti bulabileceksiniz. Burada ki tek Turk restoranti olan Nazar Restorant yoneticisi Hasan Tanyeri “Lezzet ve kaliteyi ayni anda bulmak isteyen Rotterdam sakinleri caddemiz uzerinde bulunan dokuz ayri lezzeti ve kulturu bir arada yasayabilecekler.”dedi.

Bir cevap yazın