• Per. Nis 25th, 2024

Hollanda, Cocu’yu Konusuyor

ByHaber Merkezi

Ağu 27, 2018

Hollanda, Cocu’yu Konusuyor

Phillip Cocu’nun Fenerbahçe’nin basinda ikinci yenilgisini almasi Hollanda’da genis yahki uyandirdi, Sampiyonlar Ligi’nin ardindan bu kulvarda da istenen sonuçlarin alinamadigi aktarildi.

Onur Dinçer/ Skorer Dis Haberler

Fenerbahçe’nin basinda üçüncü maçinda ikinci yenilgisini alan teknik direktör Phillip Cocu’nun kötü performansi, ülkesinde yanki uyandirdi. Hollanda basini sari-lacivertlilerin Göztepe’ye yenildigini ve Malatya’nin ardindan bir yenilgi daha aldigini duyurdular.

‘Cocu’ya bir darbe daha’

Voetbal International “Cocu’ya bir darbe daha” basligiyla verdigi haberinde “Sampiyonlar Ligi’nde Benfica’ya elenen Fenerbahçe, Malatyaspor’un ardindan Göztepe’ye de kaybetti” ifadelerini sütunlarina tasidi.

‘Sefil bir baslangiç yapti’

Eindhovens Dagblad “Cocu Türkiye’de kötü basladi ve yine kaybetti” baslikli bir haber yayinladi. Haberde “Phillip Cocu, Fenerbahçe teknik direktörü olarak sefil bir baslangiç yapti, yine kaybetti” degerlendirmesi yapildi.

‘Cocu yine kaybetti’

Algemeen Dagblad gazetesi “Cocu Fenerbahçe’de yine kaybetti” basligi tercih edildi. Takimin ligde ikinci yenilgisini almakla beraber ayni zamanda Sampiyonlar Ligi’nin de disinda kaldigina dikkat çekildi. de Telegraaf gazetesi de “Cocu yeniden kaybetti” baslikli yayinlandi.

Bir cevap yazın