• Cum. Mar 29th, 2024

Aykut Torunoğulları nın ikinci Kitabı BAKIŞ ARASI çıktı

ByHaber Merkezi

May 29, 2018

Aykut Torunoğulları nın ikinci Kitabı BAKIŞ ARASI çıktı

Özcan Özbay

Yazım Dünyasına kısa bir süre önce KARMAŞIK adlı kitabı ile hızlı bir giriş yapan Hollanda da yaşayan iş adamı Aykut Torunoğulları ikinci kitabı BAKIŞ ARASI nı da okuyucuları ile buluşturdu.

Kitabın teması hakkında mini bir bilgi veren Aykut Torunoğulları “ilk kitabım KARMAKARIŞIK ilk deneyimim olmasına rağmen yoğun ilgi gördü. Yazmayı seviyorum. birikimlerimi insanlarla paylaşmayı seviyorum. Bu yüzden de hemen ikinci kitabımın çalışmalarına başladım ve nihayetinde bu kitabım da suan okuyucularımla buluştu.”dedi.

Kitabının ana temasında gurbet ve özlem olduğunu belirten Torunoğulları “Yeni kitabım BAKIŞ ARASI nı bir gün bile gurbet yaşamış ülkesinden ayrılmış, uzak kalmış, içinde vatan sevgisini, hasretini hissetmiş bütün Gurbetçilere adadım.”dedi.

BÜTÜN KİTABEVLERİNDE

Hiç karar vermeyince, hayatımızın istediğimiz gibi akmasını bile sağlayamadık; bugünü doğru dürüst planlayanmadık ve hep başkalarının planlarının bir parçası olduk. Hayatımızı şekillendiren, içinde bulunduğumuz koşullar bizim aldığımız kararların birer sonucu olamadılar.

Ağlayarak geliyoruz bu dünyaya ama sonra seviyoruz hayatı ve sonrasında hep yaşamak istiyoruz bu defada ölmek istemiyoruz!

Hiç tanımadığı insanlar tarafından nefret edilmenin, Kendisinden olmayanlara tahammül
edemeyenlerin halini anlayamıyordu bir türlü !

Gittiği yerlerde yabancı muamelesi görmek incitiyordu hep onu. Sanki yaradan tarafından dünyaya gönderilmiş ama dünyadakiler tarafından kabul edilmemiş gibi, bir canlı, bir çiçek, bir ot, bir hayvan, bir insan, adına ne dersek diyelim dünya bünyesine kabul edilmeyen sıradan bir varlık gibi aşağıda hissediyordu kendini!..

Kumbaram vardı
Bozukları oraya attım
Para biriktirmedim
İnsan biriktirdim hep

Bir cevap yazın