• Cts. Nis 20th, 2024

CHP BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ DEVAM EDİYOR

ByHaber Merkezi

May 25, 2018

CHP BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ DEVAM EDİYOR

Özcan Özbay

CHP Hollanda birliği tarafından Ramazan ayı öncesinde başlatılan Birlik ve Dayanışma Yemeği serisi Ramazan ayı dolayısıyla Birlik ve Dayanışma iftarı olarak devam ediyor.

24 Haziran da yapılacak olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimleri öncesinde partiler yoğun çalışmalarını sürdürürlerken CHP Hollanda Birliği de bu çalışmalara Birlik ve Dayanışma Yemekleri ile devam ediyor. Rijswijk ta başlayan ilk Birlik ve Dayanışma Yemeği içinde bulunduğumuz Ramazan ayında da devam ediyor. Birlik ve Dayanışma iftarı olarak devam eden etkinlikler son olarak Amsterdam da Birbey restaurant ta yapıldı. CHP yi destekleyen vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği iftara yaklaşık 150 kişi katıldı.

Birçok davetlinin konuşma yaptığı gecenin açılış konuşmasını yapan CHP Holanda Birliği yöneticilerinden Bülent Çoban Katılımcılara teşekkür ederek, yaptıkları Birlik ve Dayanışma yemeklerine gösterilen ilginin devamını istedi. Çoban “Seçim öncesi mevcut hükümet ve Cumhurbaşkanı karşısında artık parti düzeyinde değilde birlik beraberlik içerisinde briseyler yapmak gerekiyor. Düzenlediğimiz bu etkinliklerimizde ana temamız bu. Tüm katılımcılar da bunun farkında. Yemek bahane, öncesi ve sonrası yapılan sohbetlerde neleri nasıl yaparız konularında fikir alış verişlerimiz seçim öncesi bizlere yeni ufuklar açıyor.”dedi.

Bir cevap yazın