• Per. Nis 25th, 2024

CEP HERKÜLÜ NAİM SÜLEYMANOĞLU KİTABI 3. BASKIYI YAPTI

ByHaber Merkezi

May 22, 2018

CEP HERKÜLÜ NAİM SÜLEYMANOĞLU KİTABI 3. BASKIYI YAPTI

Özcan Özbay

Hollanda da yaşayan iş adamı ve araştırmacı Bülent Türker yakın dostu Naim Süleymanoğlu nun vefatından önce vasiyet olarak “benim hakkımda bir kitap yazmanı istiyorum.” isteğini yerine getirerek Şubat ayında çıkardığı Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu kitabının ilk baskısı yoğun ilgi görmesi üzerine hemen ardından Mart ayında ikinci baskısı yapıldı. Şimdi de Türkiye den gelen yoğun istek üzerine 19 Mayıs ta kitabın 3. baskısı yapıldı.

Türkiye den gelen yoğun istek üzerine 19 Mayıs ta Ankarada basılan 3 cu baskı kitabın önceki gün Ankara Podium Yeni Mahalle AVM de Dünyanın ünlü şampiyonlarından 70 inin katıldığı ve gençler ile engellilerin yoğun ilgi gösterdiği imza günü gerçekleşti.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kitabın yazarı Bülent Türker “Atamızın Samsuna çıkışının 99 yılında olması da eklenince imza günümüz büyük ilgi gördü. 250 tane kitabımızı sporcu ve engellilere ücrtesiz imzaladım. Zaten bu kitabın geliri ile de engellilere araba ve görme bastonu alınacak. Daha önceki baskılarda 38 engelli kardeşimizi arabasına kavuşturduk. 50 görme engelliye de baston hediye ettik. Bu kitapta büyük emeği geçen ustam Ahmet Gürel in payı büyük. Amacımız Naimi unutturmamak. Ve engellilere sahip çıkmak.”dedi.

Hollanda dan gelip Ankarada böyle güzel bir ilgi ile karşılanmaktan duyduğu mutluluğu da dile getiren Türker “Podium AVM Genel Müderesi Pınar Kaya ve ekibine çok teşekkür ederiz. Ayrıca bizi Ankara da yanlız bırakmayan Füsun Bekdemir, Hasan Duran değerli dostum Veysel Ünal, Eski Beypazarı Belediye başkanı İbrahim Demir, Beypazarı maden sularına ve Veyron Hotel ile bir dönem Hollanda da Türk Hava Yolları Müdürlüğü yapan kadim dostum Metin Gözüaçık ında güzel süprizinden ötürü kendilerine çok teşekkür ederiz. Birlikte güzel işler başardık.”dedi.

Bir cevap yazın