• Per. Nis 25th, 2024

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ

ByHaber Merkezi

May 15, 2018

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ

Özcan Özbay / Rijswijk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan erken genel seçim sonrasında partiler yoğun şekilde çalışmalarına başladılar. Yurtdışında da bu yoğunluk devam ediyor. CHP Hollanda Birliği önceki akşam Rijswijk ta bulunan Dem Restaurant ta Seçim öncesi güç toplamak ve birlikteliği sağlamak amacıyla “Birlik ve Dayanışma Yemeği” düzenledi.

Yemeğe bir çok STK temsilcisinin yanı sıra partililer ve vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Moderatörlüğünü Murat Kurt un yaptığı gecede Bu etkinliği kendi inisiyatifi ile gerçekleştiren Bülent Çoban misafirlere Hoşgeldin derken, gecenin amacına da kısa şekilde değindi. Çoban “Kısa bir zamanda yoğun bir tempo içine girdik. Erken genel seçim ve Cumhurbaşkanı seçiminin önemini biliyoruz gardımızı almış durumdayız. Bugünün bir diğer önemli konusu ise, biliyorsunuz bu gün Anneler günü. Böyle anlamlı bir günde davasına sahip çıkarak buraya bizlere desteklerini göstermeye gelen siz değerli gonuldaslarimiza tesekkur ediyoruz. Bu dayanisma yemekleri serisi Amsterdam ve Zaandam ile devam edecek”dedi. Konuşması uzun süre alkışlanan Bülent Çoban daha sonra şöyle konuştu; “Gecemize gelen tüm Annelerin ve Anne adaylarının bu anlamlı günlerini yürekten kutluyoruz.”dedi.

Birlik ve dayanışma yemeği gecenin geç saatlerine kadar devam ederken gecenin mimarı Bülent Çoban da gecenin anlamına binaen katılımcılar arasında toplanan para da 2.260 euro olarak açıkladı.

Rijswijk tan sonra Rotterdam da da yapılan ikinci birlik dayanışma yemeğinde de katılımın az olmasına rağmen buradan da 1.500 euroluk bir gelir elde edildi.

Son olarak ta Anneler günü olması nedeniyle gecenin mimarı Bülent Çoban, Davetliler arasında yer alan tüm hanım misafirlere tek tek çiçek verdi.

Geç saatlere kadar süren program sanatçı Ercan Söğüt ün o birbirinden güzel eserleri seslendirmesiyle devam etti.

Bir cevap yazın