• Per. Mar 28th, 2024

Dirk Kuyt’in Yeni Görevi Açiklandi

ByHaber Merkezi

Nis 6, 2018

Dirk Kuyt’in Yeni Görevi Açiklandi

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Dirk Kuyt, Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takimlarindan Feyenoord’un 19 yas alti takimini çalistiracak.

Kulüpten yapilan yazili açiklamada, 37 yasindaki Kuyt’un 2018-2019 sezonunda takimin 19 yas alti takimini çalistiracagi belirtildi.

Açiklamada, Kuyt’un su anda Hollanda Üçüncü Ligi’nden (Derde Divisie) Quick Boys takiminin yardimci antrenörü oldugu belirtilirken UEFA A Antrenör Kursu’nda egitim gördügü kaydedildi.

Yeni sezonu sabirsizlikla bekledigini ve çok istekli oldugunu ifade eden tecrübeli oyuncu Kuyt, genç takimin kulübün can damari oldugunu aktararak, “Farkli seçenekler vardi fakat 19 yas alti takimini çalistiracak olmak bana en iyi hissi verdi. Kalitemi ve tecrübelerimi onlara aktarabilecegime inaniyorum.” ifadelerini kullandi.

2015-2016 sezonu öncesi Feyenoord ile sözlesme imzalayarak ülkesine döndükten sonra Rotterdam ekibinin 18 yil sonra lig sampiyonluguna ulasmasinda önemli rol oynayan 37 yasindaki Kuyt, 19 yillik profesyonel kariyerini geçen sene noktalamisti.

Bir dönem giydigi Fenerbahçe formasi ile 95’i lig olmak üzere tüm kulvarlarda 130 maça çikan deneyimli futbolcu, rakip fileleri 37 kez havalandirdi.

Bir cevap yazın