• Cts. Nis 20th, 2024

HAYDi HERKES ROTTERDAM`A ZiYAFET`E

Özcan Özbay

Rotterdam da gida sektorundeki Turk asilli isadamlarinin yatirimlarina her gecen gun bir yenisi daha ekleniyor. Rotterdam artik Ziyafet`ine kavustu.

Guney Hollanda nin seckin isimlerinin katildigi acilis torenine Hollandalilarda buyuk ilgi gosterdi.

Acilis torenine siyasilerden de katilim oldu. DENK partisi Lideri ve Milletvekili Tunahan Kuzu, DENK partisi Milletvekili Farid Azarkan, işadamları ile Türk ve Hollandalı davetliler açılışta hazır bulundu.

Davetlilere kendi uretim ozel Ziyafet Restaurant ikramlarindan sunan isletmeci Erdinç Ersoy, Rotterdam’da hiç olmayanı gerçekleştirmek için yola çıktıklarini belirterek “Leziz Türk mutfağının örneklerini odun fırınında isinin ustalari esliginde pişirerek konuklarımıza sunacak olmanin heyecanini yasiyoruz. Ziyafet Restorant’ımizin bugün resmi açılışını yapıyoruz. Misafirlerimiz bundan sonra iş görüşmelerini, aile yemeklerini, dostlarıyla buluşmalarını burada rahatlıkla yapabilecekler. Deneyimli ve uzman personelimizle, ayni anda 90 kişiyi ağırlayabilecek kapasitemiz mevcut. Basta Zuid Rotterdam da olan herkesi mekanimiza bekliyoruz.”dedi.

Acilis seronomisinde kurdale kesen DENK Partisi lideri ve Milletvekili Tunahan Kuzu da bir konusma yaparak “Özellikle Rotterdam’da her geçen gün açılan işyerlerinin sayılarının artması memnuniyet verici. Rotterdam’da yaşayan Türk kökenli işletmeci sayısının artıyor olması, bu kentte yaşayan insanlara istihdam olanağı da sağlayacaktır. Ziyafet’in işletmecisi Erdinç beyi bu cesaretinden ötürü kutluyor, kendilerine bol kazançlar diliyorum. Bu vesileyle 21 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde sizlerden istirhamım, lütfen oyunuzu kullanın. Vatandaşlık görevinizi yerine getiriniz.” şeklinde konuştu.

Rotterdam’ın, odun fırınında pişirilen yemekleri sunan tek restoranı olma ozelligini de elinde bulunduran Ziyafet Restorant coskulu acilis programinda Hollanda nin sevilen sanatcilarindan Ilkay Yavuz da muzikleri ile geecye ayri bir renk kattilar.

Bir cevap yazın